Problem: merac / senzor spoljne temperature

Započeo Sauriann, 14.01.2009. - 23:29

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

zookarma

Izvinjavam se sto nisam dobro " searchovo "   :o:    i problem je poceo da se desava posle pranja auta pod pritiskom ...   Verovatno je dosla vlaga na senzor   :cool:   Znaci ako se popravi da ne perem vise retrovizore  ?? 
Signature

fLiP

Peri, ali ne bih preporucio da peres pod pritiskom. Nego sigurno se napravio neki kratki spoj. To ti sigurno pravi problem. Ili se napravila negde korozija na nekom kontaktu pa ne ocitava dobro... treba proveriti.

imola43

cisto da osvezim temu , meni zadnjih dana pokazuje 50-52 celzijusa!!!!! Nisam skontao iz ovih odgovora prljavstina uzrok ?! perem auto 3 puta nedeljno, a ne savijam retrovizore!! Sta li bi moglo biti ?!? :banghead:

Cherokee

Treba pogledati kontakte u retrovizoru, da nije doslo do prekida nekog ili slicno... To je standardna boljka  :ok:
while(!asleep()) {sheep++;}
Life is too short to remove USB safely.
Bolje biti smatran budalom, nego progovoriti i otkloniti svaku sumnju.

aki

Pogledaj i kontakte gde se spaja sa vrata sa kabinom,meni je tu problem samo izdzekam i vratim i pokazujem temp kako treba :D Verovatno voda udje pa napravi konfuziju :D

Dapper

I mene zanima koliko košta nov, a koliko polovan taj senzor??? Meni taj senzor odavno ne radi..pokazuje 50-60C.. :tup:
Na DIZEL se greje, na PLIN se kuva, NA BENZIN SE VOZI!!!!!!

краниосакральная терапия

aki

nuk

neka ti neko izvuce part nr. pa potrazi malo na netu moze to i jeftinije da se nadje

Sauriann

da kuncem u drvo moj je davno proradio i radi super, mislim da hoće da zeza kada su veliki rasponi temperatura...

Miki

Ja sam imao problem sa tim senzorom.Nije uopste radio,mislio sam da je crkao.Skinuo sam onu plastiku sa unutrasnje strane i ocistio dzek.Bila je neka prljavstina i sad lepo radi,samo je jedno jutro isflesirao pokazivao je -40. :fiju:I savetujem svima koji imaju ovakav problem neka cackaju oko onog dzeka mozda i proradi jer je to renova boljka jer se desava da se kontakti prekinu jer se zice saviju kod dzeka(bar je tako kod clija).Pozzz
Ne brze od zivota

imola43

Kod mene posle pranja i porasta temeprature  :shit: normalizovan!?!?! Videcemo koliko ce sve to trajati.... :nezna:

Miloš

Da li se senzor temperature može naknadno ugraditi?

Exception®

Može, ako ti display grafički podržava prikaz temperature. Košta poprilično :help:

ΕΛΛΑΣ

Miloš

Podržava. Poprilično kao 100 eura ili poprilično kao 400e? :)

Exception®

Proveriću ti danas pa ti javim. Biće da je cifra bliže ovoj drugoj :doh:
ΕΛΛΑΣ