Dobrodošli na Renault Forum Serbia! Da bi ste imali pun pristup forumu potrebno je da se predstavite u delu foruma Novi članovi otvaranjem nove teme i da popunite datum rođenja u Profilu.

Problem: merac / senzor spoljne temperature

Započeo Sauriann, 14.01.2009. - 23:29

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Goxxy

Još jedan od razloga što sam uradio rollback na matori Renault umesto da vozim ultra moderni Megane 4 (za koji se umalo nisam odlučio 2020 godine).

rotkod

U garanciji je, neka menjaju šta god hoće, na njihov je račun.

Goxxy

Naravno, kada je u garanciji - neka menjaju i treba. Samo iznosim svoje razloge jer objektivno - novo vozilo u garanciji je nedostižan u mom slučaju. Tako da ja do toga "neka menjaju šta god hoće" sigurno neću doći :)

rotkod

Evo danas je zamenjen komplet kuciste, osim ukrasne plastike u boji automobila i ogledala... Prao sam i automobil, sa posebnim osvrtom na retrovizor... Za sada radi normalno, a od servisera sam dobio komentar, da dodjem ako se pocne desavati ponovo.
Dakle, osim senzora, zamenjeno komplet kuciste retrovizora na Megan 4.
Hvala svima, nadam se da je to to.

rotkod

Švedski majstor, ovlašeni Renault Bilia.

neshica

Ne znam da li pisem gde treba, ali se nadam da ce mi neko pomoci.
Imam megana 3 2011. sa benzinskim 1.6 motorom i 6 brzina. Da li je moguce da nema pokazivac spoljne temperature?Pozdrav forumasima!

Ap0calypto

Neverovatno mi je da nema, to ima Scenic iz 2001.

Sent from my POCO X5 Pro using Tapatalk

"A delusion held by one person is a mental illness, held by a few is a cult, held by many is a religion."
— Robert Todd Carroll

neshica

Imao sam ga na meganu iz 2001.Ako ga i ima ja ne mogu da nadjem, pa ako neko zna neka javi. Stvarno je bezveze ako ga nema, sitnica, ali eto fali.

alexsasa

U retrovizoru bi trebalo da bude, bar je tako na m2 i Clio3

Sent from my iPhone using Tapatalk

neshica

Procitao sam na forumu gde se nalazi senzor i to je ok, ali gde pokazuje izmerenu temperaturu, makar i pogresnu, nema ni na glavnom bordu a ni na displeju za radio i klimatizaciju. Dal je moguce da nema tu funkciju?

Goxxy

Pokazuje na displeju za radio uvek. Jedino možda ako je Generation, ali mislim da bi i on trebao da ima iako je manje-više klot model.

Ap0calypto

Ako ti je za utehu, C4P nema pokazivač temperature motora, sto je bar meni važnije. Senzor spoljne ima, da bi automatska klima radila kako treba.

Sent from my POCO X5 Pro using Tapatalk

"A delusion held by one person is a mental illness, held by a few is a cult, held by many is a religion."
— Robert Todd Carroll

alexsasa

Za temperaturu motora se slazem, ne mogu da im oprostim to sto Clio mk4 nema pokazivac iste:/

Sent from my iPhone using Tapatalk

neshica

Mislim da nije bas klot model.Sta znam, ima tempomat, komande na volanu, mada je plasticni volan.

neshica

I ima automatsku dvozonsku klimu. Bas bezveze.