Dobrodošli na Renault Forum Serbia! Da bi ste imali pun pristup forumu potrebno je da se predstavite u delu foruma Novi članovi otvaranjem nove teme i da popunite datum rođenja u Profilu.

Problem: merac / senzor spoljne temperature

Započeo Sauriann, 14.01.2009. - 23:29

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Doda44

Citat: neshica poslato 18.11.2023. - 10:31
Ne znam da li pisem gde treba, ali se nadam da ce mi neko pomoci.
Imam megana 3 2011. sa benzinskim 1.6 motorom i 6 brzina. Da li je moguce da nema pokazivac spoljne temperature?Pozdrav forumasima!

Vidis li ga na desnom retrovizoru, sa donje strane

Pogrijesio sam na 3 se ne vidi, ostalo mi sjecanje od Megane 2, na njemu se vidi

mire

neshica

Pokusacu da postavim sliku. Ima nesto u levom retrovizoru ispod.

Doda44

neshica

Ok, ali zasto ne pokazuje bilo koju vrednost na displeju, ili je mozda skroz crko, a mozda je u prekidu. Moram kod elektricara. Imate li neki predlog koji da kupim. Citao sam na forumu da cak i novi ne pokazuju tacnu vrednost ako su neka leva kategorija

Ap0calypto

Upali klimu, ako greje, nije crko

Sent from my POCO X5 Pro using Tapatalk

"A delusion held by one person is a mental illness, held by a few is a cult, held by many is a religion."
— Robert Todd Carroll

alexsasa

Mozda je problem u displeju?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ap0calypto

I da je neispravan, mora dati neku vrednost na ekranu. Ako je kratak spoj, onda abnormalno visoku temperaturu, ako je neispravan, onda nisku

"A delusion held by one person is a mental illness, held by a few is a cult, held by many is a religion."
— Robert Todd Carroll

neshica

Na displeju radi sve normalno, valjda. Bitno da posgoji, pa cu resavati sa majstorom. Da li ima posebni osigurac za taj senzor. Pogledacu u uputstvo

Doda44

Uslikaj nam displej, ako ti nije problem, ako imas navigaciju, stoji u desnom donjem kutu

neshica

Doda44

U tvom slucaju treba da stoji gore desno

Po meni je problem displeja, da je senzor u kvaru pokazivao bi neku temp

neshica

Ap0calypto

Za početak skini klemu sa akumulatora na 10 minuta

— Robert Todd Carroll

alexsasa

Da nema mozda opciju u meniju da se ukljuci ili iskljuci prikazivanje temperature?

Sent from my iPhone using Tapatalk