Dobrodošli na Renault Forum Serbia! Da bi ste imali pun pristup forumu potrebno je da se predstavite u delu foruma Novi članovi otvaranjem nove teme i da popunite datum rođenja u Profilu.

Problem: merac / senzor spoljne temperature

Započeo Sauriann, 14.01.2009. - 23:29

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Exception®

Verovatno ti nije stradao sam senzor već kabel od čestog savijanja retrovizora. potraži na forumu, pisalo se o tome :ok: Inače, ne verujem da ćeš to negde naći osim u nekom servisu :nezna:

ΕΛΛΑΣ

makarije

zenu dupe krasi a tortu orasi

min7

ma najmanji problem je to zameniti,nego kao sto sam rekao,ne pokazuje pravu temperaturu.Vec kada je napolju 10-ak C meni pokazuje recimo 20C.Moracu da proverim da nije neki kabel pukao,pa mozda gubi kontakt

idanijel

meni nije nista pokazivao,a kad bude minus napolju pokaze +60 na kratko,promenio senzor stavio polovan i sve ok :yeah:

ba_ne

jedno pitanje za sve: Poludeo mi merac spoljne temperature sad kad je poceo ovaj minus pa pokazuje jednoi 20 stepeni razlike pa me zanima da li to moze da se sredi dijagnostikom, tj. nekakvim restartovanjem ili tako nesto jer ocigledno nije pokvaren cim pokazuje nesto? :cancan:
blago onom ko rano poludi...

Cherokee

:laugh: :laugh: :laugh:

Ima verovatno prekid u retrovizoru  :shit:
while(!asleep()) {sheep++;}
Life is too short to remove USB safely.
Bolje biti smatran budalom, nego progovoriti i otkloniti svaku sumnju.

ba_ne

Citat: Cherokee poslato 13.12.2010. - 17:04
:laugh: :laugh: :laugh:

Ima verovatno prekid u retrovizoru  :shit:

ok, a kako je onda moguce da pokazuje bilo sta? Mislim, ako bi postojao prekid onda valjda ne bi pisalo nista ili gresim...?hvlala svakako
blago onom ko rano poludi...

Dax BG

Kod mene ne pokazuje nista na displeju vezano za spoljnu temperaturu. Vidim da ima senzor, a da li je ispravan? Nego, samo pokazuje tacno vreme na displeju i nista drugo  :nezna: :celb2:. Jel' imao neko slicnu situaciju? Pitao sam kod cike, a on rece kao iz topa 6000RSD, pa me je malo prosla volja za taj sport.
Opusteno...

momiska

Meni mjerac pokazuje prilicno tacno temparaturu al mi nije jasno zasto ´˙C treperi od otprilike +5 do -5.Senic 2003

Miloš

To treptanje te upozorava na klizav kolovoz, skoro na svim kolima trepće tako

Panta011

Upozorava na mogucu pojavu leda na kolovozu, a blinka tacno od +3 do -3 stepena celzijusa :yes:
Ako nađeš put koji nema ni jednu prepreku, onda je to put koji verovatno ne vodi nikuda.

momiska

Pa i ja sam to predpostavljao.Covjek se uci dok je ziv. :write:

momiska

Sad imam problem sa mjeracem temparature,temparatura stalno stiji zakucana na +2 iako je vjerovatno toplije.Ovih dana je bilo dosta vlazno pa se pitam dal ce sam da proradi ili da pokusam da ga osusim sa fenom ili izduvam vazduhom bez rasklapanja retovizora :kafa:

Solunski Ranger

Da se i ja ubacim, Na centralnom displeju mi ponekad pokazuje temperaturu ali uvek oko 50-55 `C a imam taj senzor u desnom retrovizoru tj viri nesto iz njega sa donje strane. Ali pokaze mozda jednom u dve nedelje spoljnu temperaturu. Pojma nemam sta da mu radim...  :nezna:
Mi šoferi barabe smo teške,koje neda mora ići peške
Deca na zadnjem sedištu uzrokuju incidente. Incidenti na zadnjem sedištu uzrokuju decu

makarije

Citat: Solunski Ranger poslato 11.01.2011. - 14:33
Da se i ja ubacim, Na centralnom displeju mi ponekad pokazuje temperaturu ali uvek oko 50-55 `C a imam taj senzor u desnom retrovizoru tj viri nesto iz njega sa donje strane. Ali pokaze mozda jednom u dve nedelje spoljnu temperaturu. Pojma nemam sta da mu radim...  :nezna:

Neka ti cale u svabiji kupi novi senzor i sam ga zameni

http://www.megane-france.net/xoops/modules/smartsection/item.php?itemid=76
zenu dupe krasi a tortu orasi