Dobrodošli na Renault Forum Serbia! Da bi ste imali pun pristup forumu potrebno je da se predstavite u delu foruma Novi članovi otvaranjem nove teme i da popunite datum rođenja u Profilu.
J

Problemi sa delovima trapa- Cudni zvukovi i ostale pojave

Započeo josip, 19.01.2009. - 14:26

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Crazy Laguna2.2dCi

Imao sam isti problem a ja zivim na zapadi. Ma i nisu kod nas bas neke puteve. :doh:

Koliko km je prosao Laguna?
I don't drive fast, I only fly low.
RENAULT RULES!

celicni

134000. Pravih! ma otici cu do majstora, ali mi se ne skidaju 17", mnogo lepo stoje :wub:(makar milio kroz grad!) Mozda su prepumpane gume? Na koliko se pumpaju gume kod Lagune?

fica8

Citat: zagor poslato 23.02.2009. - 14:07
e da...
i skidaj te gume ako volis taj automobil (nije to za nase puteve)

mislim da nema veze taj problem a da su uzrok tome gume.......pa onda bi iskrivio felne ili jos grdje icepao ali sto da ne zadrzava te felne.....slazem se,nisu za nase puteve ali ako hoces da krivis felne izvoli.....
a izgled sa 17 je neopisivo bolji od nekih 16...... :too:
ja imam 17 i nikad necu da ih menjam,osim zimi zbog drugog seta guma....

a gume ja pumpam na 2.3-2.4 bara

Crazy Laguna2.2dCi

Citat: celicni poslato 23.02.2009. - 19:06
Mozda su prepumpane gume? Na koliko se pumpaju gume kod Lagune?
Moje zimske 225/45/17 su pumpani na 2,4 bar. Letnje 225/40/18 su pumpani na 2,6 bar.
I don't drive fast, I only fly low.
RENAULT RULES!

Malivuk612

fico, da nisi malo preterao?
za taj auto je preporuceno napred 2.2, pozadi 2.1

fica8

mislim da si pogresio vidi sta im laguna radi..... :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl:

Malivuk612

pa nadji sliku njegovog auto puta i uporedi sa nasim  :rotfl:

fica8

sta fali nasem auto-putu?
bas je lep........... :p :p :p

ne ozbiljno mislim da je 2.3 za lagunu svi su mi rekli tako ai negde pise na vratima.....valjda

Malivuk612

nenasan

Mali je u pravu.
2.2 --2.1
A ako je auto put više zastupljen onda 2.5 prednji.2.2 zadnji

fica8

nenasan

Pa sad,zatekao si me,a i kada sam pogledao manual,on kaže 2.3-2.2,a u knjizi 2.2-2.1.
Ko je ovde u pravu  :nezna:
A 16 inače ima isti pritisak kao i 17.Tako kaže i kniga i manual za KGOG šasiju.

Malivuk612

celicni

Bio kod majstora. silen blokovi, oba pozadi na mostu  :banghead:   drugim recima: 5000 kosta set (najjeftinije sto sam nasao - Hit) + 3000 ruke. Za lupanje ako su preduvane gume, kaze da bi moralo da bude nenormalno velika razlika u odnosu na propisane parametre da bi se tako manifestovalo. Sve u svemu... ZACIN C!

Malivuk612

cak i 0.2-0.3 bara preduvana guma na duze staze moze da doprinese pravljenju problema... pogotovo na 45icama...