Dobrodošli na Renault Forum Serbia! Da bi ste imali pun pristup forumu potrebno je da se predstavite u delu foruma Novi članovi otvaranjem nove teme i da popunite datum rođenja u Profilu.
J

Problemi sa delovima trapa- Cudni zvukovi i ostale pojave

Započeo josip, 19.01.2009. - 14:26

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Crazy Laguna2.2dCi

Citat: celicni poslato 24.02.2009. - 22:25
Bio kod majstora. silen blokovi, oba pozadi na mostu  :banghead:   drugim recima: 5000 kosta set (najjeftinije sto sam nasao - Hit) + 3000 ruke.
Odmah sam znao sta je bio problem. :zubo: Ja sam ih menjao na 90.000 km i platio za popravku 239,60 evra. Koliko dodje 3000 din?
I don't drive fast, I only fly low.
RENAULT RULES!

Dogac

Pa tu negde koliko si i ti platio...oko 30e!!  :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl:
"Samo svemir i ljudska glupost nemaju granice ... Samo za ovo prvo još uvek nisam siguran" (Albert Einstein, 1879-1955)

Crazy Laguna2.2dCi

Sad gledam u racun i tu pise da jedan silent blok kosta sa PDV 57,76 evra. Radilu su 3 sati da menjaju to i sve me izaslo 239,60 evra. :banghead: :banghead: :banghead: :mad: :mad: :mad: :banghead: :banghead: :banghead: :djavo: :djavo: :djavo: :ranting: :ranting: :ranting: :ranting: :ranting: :ranting: :ranting: :ranting: :ranting: :ranting: :ranting: :ranting: :ranting: :ranting: :ranting: :ranting: :ranting: :ranting: :ranting: :ranting: :ranting: :ranting: :ranting: :ranting: :ranting: :ranting: :ranting: :ranting: :ranting: :ranting: :ranting:

Uskoro menjam diskovi, plocice, federi, amortizere, ulje za kocnice i ulje u menjac. Bolje da dodjem onda kod vas. Mislim da ce sa benzin i putarina jos ostati malo para.
RENAULT RULES!

Malivuk612

uzeli su ti 180 evra da zamene silen blokove???  :oo:  :rotfl: :rotfl: :rotfl:
pa ovde bi dobili  :bat: za to  :laugh:

Crazy Laguna2.2dCi

RENAULT RULES!

fica8

Citat: Laguna2.2dci poslato 25.02.2009. - 08:38

Uskoro menjam diskovi, plocice, federi, amortizere, ulje za kocnice i ulje u menjac. Bolje da dodjem onda kod vas. Mislim da ce sa benzin i putarina jos ostati malo para.

jel menjas prvi put diskove i plocice,ulje za kocnice i u menjac?
na koliko km se to radi???

Laguna22D

Meni su u Masteru trazili za zamenu tih silena na laguni I trazili 100e, drugi majstori nisu ni hteli da rade, morali bi da zarobe radionicu na ceo dan, prave alat i to...
M. The most powerful letter in the world.
http://www.renaultforumserbia.com/index.php?topic=13627.0

fLiP

^^
Da prave alat?  :wtf:  :fiju: Ako ga jednom naprave, posle ce im sluziti... Ko ce ga znati!

Laguna22D

Pa da, fora je u izbijanju postojecih, za to treba "alat", a pomocu njega nateras i ove nove da udju na mesto. U ovlascenim servisima ga imaju, ali oni samo i rade renaulte, dobijaju ih od fabrike po povlascenoj ceni i sl... Ovi ostali moraju da se cimaju da naprave, ako zeznu nesto, odose i novi skupi silen blokovi, i prica se odvija nepovoljno po njih jako...

Click

Laguna22D

Crazy Laguna2.2dCi

Citat: fica8 poslato 25.02.2009. - 15:35
jel menjas prvi put diskove i plocice,ulje za kocnice i u menjac?
na koliko km se to radi???
Plocice menjam svake 40.000-45.000km, ostalo menjam uskoro prvi put.
RENAULT RULES!

celicni

Sutra bi trebalo da kupim u Hit-u pa idem kod majstora (neovlascenog) pa vam javljam sta je bilo. On vazi za jednog od najboljih za trap uopste na podrucju grada, mozda ima odgovarajuci alat. Vec mi je rekao da menjanje traje 3-3,5 sata, nije mu problem oko zauzimanja mesta, jer ima 7 ili 8 kanala. Naravno treba da se najavi za svaki slucaj... ;)

Laguna22D

celicni

Ej, drustvo! Nisam jos zamenio blokove, ali desilo se nesto cudno-juce i danas (dosta je toplije nego ovih dana) skoro da se izgubilo ono lupkanje pozadi :??: dal' je moguce da je zbog hladnoce (zamrzavanja) bilo ono lupanje? Svakako menjam ove delove jer sam ih vec pribavio, ali se pitam da li se to nece desiti i sa novim delovima.