Dobrodošli na Renault Forum Serbia! Da bi ste imali pun pristup forumu potrebno je da se predstavite u delu foruma Novi članovi otvaranjem nove teme i da popunite datum rođenja u Profilu.
J

Problemi sa delovima trapa- Cudni zvukovi i ostale pojave

Započeo josip, 19.01.2009. - 14:26

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Adam

"Kažete da ste neshvaćeni, mladi prijatelju. Strpite se. I dijamant je u osnovi ugljenik, ali je umeo da čeka."

Mr.Black

Ne pravite  :OT: cekamo da covek dodje iz servisa pa da vidimo sta je problem!

oktopod

I jel dođe iz servisa ili te zaključaše u garažu da pereš kola mušterijama da isplatiš ceh?  :rotfl:

Byk

Da li si mozda bio u servisi? Prodje leto a tebe nema  :2023:

podun

Jesammmmmm......sorry ljudi sto ste cekali, ali finansijska je kriza, nema se para pa sam morao malo da pricekam! Bio u servisu, otisli silen blokovi :banghead: i jedna solja amortizera, zamenio to i sada je sve ok!!!! :hura:

Byk

mcfilip

Keep it simple!

Mr.Black

:rotfl: sad cemo opet da cekamo nedelju dana na odgovor  :laugh:

Byk

Adam

Citat: Mr.Black poslato 27.11.2009. - 12:33
:rotfl: sad cemo opet da cekamo nedelju dana na odgovor  :laugh:

Valjda sad neće biti kriza...  :lool: :lool: :lool:
"Kažete da ste neshvaćeni, mladi prijatelju. Strpite se. I dijamant je u osnovi ugljenik, ali je umeo da čeka."

podun

Pa silen blokovi su me izasli 500 din (komad), solja amortizera 1400 din, i kao sve "original" Reno (kako da ne, zivela Turska) ali sta ces, za ruke su mi uzeli 1500 din, i to je to....sve ukupno oko 4000 din, a bio sam u "LAV" AUTO, mogli bi da im pozavide i neki ovlasceni serviseri na organizovanosti i ljubaznosti, imao sam zakazano u 10:00, dosao sam u 9:55, i tacno u 10 mi je auto usao na kanal, sve vreme sam bio pored majstora i pricao sta i kako mi se ponasa auto, i sve vreme sam i gledao kako menja sve to, naravno ako imate vremena za sve to, generalno, dobar servis koji mi je 10 min od kuce :celb2:!

Adam

Citat: podun poslato 29.11.2009. - 10:45
Sve ukupno oko 4000 din

Pa onda generalno si dobro i prosao...tj. nije strašna cena... :yeah:

zubo

Imam jedan problem  koji me muci naime kad  silazim s ivicnjaka  skoro uvek mi nesto napred lupi kao da nesto udari to mi se ne javlja po neravnom putu.Neko mi rece kao da nisu stabilizatori?Sto se tice trapa radio sam optiku sva ja ok.Dal ima neko takvo iskustvo?

MilosM

Pisalo se bas puno o tome, moze biti balans stangla, amortizer, solja amortizera, silnen blokovi, spona, uglavnom nista strasno ali mora kod majstora na dizalicu i pajser, da bi dobro nategao sve delove i ustanovio gde lupa :D
We are ham operators, we are not normal!!

Mr.Black