0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.
na kom nivou najbolje drzati nivo ulja na "sipkici". Svaki majstor kaze drugacije i (navodno) za svako vozilo vazi drugacije. Ja sam na prednodnom vozilu uvek drzao izmedju sredine i maximuma. Da li cu pogresiti ako i sada tako budem radio?
Malo (vise) sam se oslonio na board pa haubu nisam ni otvarao (sem da dolijem tecnost za stakla).Posto sada ne mogu naci taj topic (a tada nisam citao jer mi se nije ucinilo zanimljivim ili nisam imao vremena, nebitno), na kom nivou najbolje drzati nivo ulja na "sipkici". Svaki majstor kaze drugacije i (navodno) za svako vozilo vazi drugacije. Ja sam na prednodnom vozilu uvek drzao izmedju sredine i maximuma. Da li cu pogresiti ako i sada tako budem radio? Takodje, da li se i koliko vi oslanjate na board i ako je po boardu max (kao kada sam ja uzeo auto), da li je tada i na "sipkici: max, po vasim iskustvima?Hvala/
Ja drzim uvek na maksimumu, kako se sipa na servisu, nakon 10.000 km se i zatekne.
U subotu sam prvi put menjao ulje van servisa i sipao upravo kao na servisu (do maksimuma). Inače posle 15000 na meraču je ulje bilo na maksimumu, znači da troši neku mizernu količinu ulja.