Dobrodošli na Renault Forum Serbia! Da bi ste imali pun pristup forumu potrebno je da se predstavite u delu foruma Novi članovi otvaranjem nove teme i da popunite datum rođenja u Profilu.
L

Aditivi za gorivo

Započeo Lence, 04.02.2009. - 02:05

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

keskese

Pre neki dan sam bas ugasio muziku, i devojka se zacudila i gleda me a ja se naprezem ne bi li cuo i skontao razliku u zvuku  :tup:
Samo se prekrstila i rekla e budale!
Treba nas zaludjenike trpeti, kazem ja  :fucka:

rmilenko

I?
Sta si cuo?
Devojku kako je duboko uzdahnula kad je videla sta radis?  :o:

mali_veseljak

Citat: keskese poslato 12.04.2010. - 15:45
Pre neki dan sam bas ugasio muziku, i devojka se zacudila i gleda me a ja se naprezem ne bi li cuo i skontao razliku u zvuku  :tup:
Samo se prekrstila i rekla e budale!
Treba nas zaludjenike trpeti, kazem ja  :fucka:

Izgleda da su nam djevojke rodjene sestre. :))))))

Za dva dana idem u Sarajevo ( iz Banjaluke preko Vlasica). Put je 70% uz brdo niz brdo. :)
Mislio sam nasuti aditiv i malo ga zesce odvesti do Sarajeva.  E sad (glupo) pitanje: da li je bolje sipati aditiv kad se vozi po auto putu na 120-130kmh ili uz prethodno opisani put. Obrtaji ce u svakom slucaju biti 2500-3000.

Cherokee

Aditiv je najbolje staviti kad se ide na neki duzi put, i kad je motor pod malo jacim opterecenjem  :ok:
while(!asleep()) {sheep++;}
Life is too short to remove USB safely.
Bolje biti smatran budalom, nego progovoriti i otkloniti svaku sumnju.

mali_veseljak

Znaci da stavim. Ima bas da se idee uz brdo pa ce biti opterecenja. Ima i nesto auto puta. Putovanje je cca 600km(300 u jednom pravcu).

rotkod

Da ne dodajem ništa na ovo... Bitno je da auto radi duže, mislim da se vozi duže nego 20min, a sa opterećenjem nikad ne treba preterivati, nikad. Već vozi auto normalno kao što bi ga uvek vozi...
Iskreno vaš Steve Žigone Rotkod  :zubo:
Nešto mi šuška u kolima... Što reče moj komšija, posluša i... Ti si prso!  :rotfl:

keskese

Citat: rmilenko poslato 12.04.2010. - 16:10
I?
Sta si cuo?
Devojku kako je duboko uzdahnula kad je videla sta radis?  :o:
Sta sam cuo, isto kao i svaki dan... motor prede... :) :driver:
Moram prestati, smestice me u sobu sa belim tapaciranim zidovima  (ih sto nema neki smajli medicinska sestra)

aleksandar.o

aditiv se sipa prema kolicini goriva i nema veze sa optercenjem auta ili sa duzinom rada motora ...
kupis aditiv i na bocici pise na koliko se goriva sipa ta kolicina aditiva i to je sve

Cherokee

Sipa se prema kolicini goriva, ali smatram da ako se sipa i voza po gradu, da je efekat znatno manji u odnosu kada auto ide na duzi put ...

aleksandar.o

izvini ali zivo me zanima na osnovu cega to smatras,auto trosi gorivo i u gradu i po magistrali ili autoputu
i citajuci postove vidim da jedni misle na aditiv za gorivo a drugi na cistace injektora,mada i jedno i drugo se sipaju po zadatoj kolicini na bocici koju kupis

Cherokee

Cekaj zar nije prica o cistacima???  :kez:

aleksandar.o

jedno je aditiv za injektore a drugo aditiv za gorivo,a tacno je da se oba sipaju u gorivo

mali_veseljak

Ja sam mislio na aditiv za ciscenje injektora.

minister

Trebalo bi danas da kupim aditiv za ciscenje dizel injektora, posto sutra idem na duzi put. Vidim svi hvale Wynn's. Ako nije problem, moze li neko od vas da zakaci sliku ili link do slike bocice wynn's aditiva. Posto nisam u Srbiji trenutno, moram da kupim ovde aditiv jer sutra u Srbiji nista nece raditi, a ne bih da se zeznem, da kupim neki falsh.
Unapred hvala.

Cherokee

Za dizelase ti pise "For diesel engines", a za benzinjare "For petrol engines"...  :v: