0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.
Za dizelase ti pise "For diesel engines", a za benzinjare "For petrol engines"...
Moja iskustva sa aditivima su sledeca neznam da li ih bas treba koristit kada se krene na dalji put,s drugim automoblom sam pred polazak na more sipao aditiv,ovde smo se slozili da su agresivni odstranjuju naslage razne ,desavalo mi se da na putu do crne gore malo radi na tri klipa malo na cetiri. Ocemu se radi ,naslage koje aditiv odstrani podvuku se pod dizne ili ventil i auto neradi normalno. Sto se tice como reji motora koristim ovaj aditiv bio je 1600din i taj proces ponavljam na 10000km evo nasao sam neku fotku kako bi ga lakse prepoznali . High press 3
na ovom je "opasna"etiketa,verujem da se prljavstina upalasi cim ugleda ovako "opasnu" etiketu
Postoji poseban "vins" za com. rail motore, baš je naznačeno za njih... Mislim da je neko postavio pitanje problematike aditiva na ovom postu, koji su aditivi u pitanju... I jedni i drugi su za gorivo, aditiv je aditiv, dodatak... pošto nije naznačeno u postu (samom naslovu), dal' je reč o podizaču cetanske, oktanske... vrednosti il' pak, čišćenje inj. ili dizni, analnih otvora i sl... Mislim da možemo pričati o svemu.
Elf E Plus, jednom recju za sve , cisti sistem za ubrizgavanje, smanjuje potrosnju gorivo, izduvne gasove. Cena 9 €.