0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.
Znam, na primer leskovačka industrija tekstila. Ali mislim da si hteo da napišeš "Znate li neku industriju koja je propala jer joj prodaja ide?".Kada neki ljudi postiraju da aditivi škode motorima - onda oni pod time podrazumevaju navod iz tehničke dokimentacije gde piše da je upotreba aditiva zabranjena. A aditiva ima raznih, koji izazivaju razne efekte pa mogu, ali i ne moraju škoditi motorima.Ja inače u poslednjih nekoliko strana ove teme i ne vidim da je neko naveo/postirao da aditivi škode motorima, nego većina i navodi da ih koristi illi ih i preporučuje. One koje sam ja probao mislim da su dobri jer se ništa loše nije desilo mom motoru a nastavio je da radi odlično kao i pre nego što sam ih upotrebio (liqui moly, wynns...).Usput, od aditiva za gorivo namenjenih za održavanje sistema ubrizgavanja najbolje obožavam Bardahl-ove. Doduše, za ekstremno niske temperature sam koristio famov ali pošto poslednjih godina nisam imao problem sa izdvajanjem parafina do -20 C onda više i ne koristim takve aditive.
Pa ono sto dijagnostka pokazuje su korekcije pri ubrizgavanju.. A ovo prelivanje je skroz druga stvar
A kakve si probleme imao sa motorom ?