Dobrodošli na Renault Forum Serbia! Da bi ste imali pun pristup forumu potrebno je da se predstavite u delu foruma Novi članovi otvaranjem nove teme i da popunite datum rođenja u Profilu.
G

Ratkapne

Započeo gordan88, 08.02.2009. - 21:26

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

gordan88

Trebaju mu ratkapne 15" za megana. Moze li mi neko od momaka iz NS reci gdje da pogledam tj sta preporucuju!?
Hvala!!

Alhemičar

Otidji do jedne od prodavnica u Temerinskoj ulici (imaju solidan izbor ratkapni) a svakako otidji do najlona,tamo sam video kopije koje izgledaju kao original.Naravno,trebas ih obavezno povezati plasticnim steznicima jer kopije ne nalezu uvek dobro kao original pa da ti slucajno ne spadne neka pri nekoj rupi na putu.
Mislim da moj auto ima jos nesto osim dobrog izgleda.

Exception®

Sve ti je rekao Clioman. U Temerinskoj (Gumatic radnja i ona pored-ne znam kako se zove) ima jako dobar izbor ratkapni made in mala privreda :laugh: :laugh: :laugh:. Jedini problem kod njih je što spadaju (naveo Clioman) i što se vremenom oljušti :renault: znak, tj. matira (skine se sjajna srebrna boja) :)
ΕΛΛΑΣ

gordan88

Hvala puno. Otici cu da pogledam pa vam javim....
Naravno, uvijek ih vezem, cak sam vezao i originalne tj od clia III koje sam dobio iz Njemacke (btw bile su oko 40evra)
ali sam neku vece imao "susret" sa ivicnjakom i unistio jednu a drugu isparao tako da sad uzimam kopije.....

Dogac

Meni je jedna pukla i deo se odvalio...mrzi me da kupujem drugu jer ih vozim zimi.Jedva čekam da otopli pa da vratim al.felne  :hura: :hura:
"Samo svemir i ljudska glupost nemaju granice ... Samo za ovo prvo još uvek nisam siguran" (Albert Einstein, 1879-1955)

gordan88

Heheheh i ja bi to najvise volio ali tek sam kupio auto tj dobio tako da ce alu morati da pricekaju   :place:

Dogac

Ma polako...i ja sam 3 godine bio na ratkapnama...  :yes: :yes:
"Samo svemir i ljudska glupost nemaju granice ... Samo za ovo prvo još uvek nisam siguran" (Albert Einstein, 1879-1955)

fLiP

^^ Ja nemam ratkapne. :D Mogao bih da ih nabavim od nekih cigancica za 200 dinara. Ali ne bih prekrivao moje Michelin felne.  :celb1: :celb1: :celb1:

AccA

Citat: Exception poslato 09.02.2009. - 09:11
...i što se vremenom oljušti :renault: znak, tj. matira (skine se sjajna srebrna boja) :)

Koliko sam ja cuo, prodavci vise ne smeju prodavati ratkapne sa znakom odredjenog proizvodjaca. Cak inspekica (ili ko vec) primorava ljude koji imaju radnje,a nisu ovlasceni (vec samo specijalizovani) za odredjenu marku da moraju skidati one natpise i svetlece reklame tipa Renault.

Exception®

Citat: Dogac poslato 09.02.2009. - 14:03
Ma polako...i ja sam 3 godine bio na ratkapnama...  :yes: :yes:

Ja čitava tri meseca :p :p :p

Citat: AccA poslato 09.02.2009. - 15:03
Koliko sam ja cuo, prodavci vise ne smeju prodavati ratkapne sa znakom odredjenog proizvodjaca. Cak inspekica (ili ko vec) primorava ljude koji imaju radnje,a nisu ovlasceni (vec samo specijalizovani) za odredjenu marku da moraju skidati one natpise i svetlece reklame tipa Renault.

Ovo nije ništa novo ali koliko vidim, zakon niko ne sprovodi :nezna:
ΕΛΛΑΣ

Alhemičar

Po radnjama mozda i da jer one su tu svakog dana i nije ih tesko obici i "uhvatiti" na delu .. ali na pijacama koje rade recimo jednom u nedelji (kao npr. Najlon u Ns-u),tesko da to iko moze sprovesti.
Mislim da moj auto ima jos nesto osim dobrog izgleda.

AccA

Firma u kojoj ja radim se bavi veleprodajom i maloprodajom guma, ulja, autokozmetike i opreme za automobile (izmedju ostalog imamo veleprodaju i maloprodaje u NS). Tako da znam da je frka za brenidrane ratkpane, mada postoje oni znakovi tipa Racing i slicno, ali ko ce to staviti na auto. Doduse postoji caka da se zassebno kupe ratkapne, a onda zasebno znak. Takodje znam za par slucajeva gde je inspekcija primorala neke nase kupce da sa svojih radnji skinu oznake pojedinih prizovdjaca automobila... Ali sve su to mozda bile trenutne akcije i brzo su obustavljene, jer i dalje na radnjama vidjam svetlece reklame i natpise koji su zasticeni.

PremieRacing

inspekica Jel ovo neka zgodna riba...  :rotfl: :rotfl: :rotfl:
.

gordan88

Kupio sam ratkapene, 1500din...zadovoljan sam, jeste da kvalitet plastike nije ni priblizan prethodnim ali...nadam se da nisam previse platio!!
Vjerovatno su na najlonu jeftinije....

Dogac

Kakve su? Daj sliku...  :zubo: