Dobrodošli na Renault Forum Serbia! Da bi ste imali pun pristup forumu potrebno je da se predstavite u delu foruma Novi članovi otvaranjem nove teme i da popunite datum rođenja u Profilu.
G

Ratkapne

Započeo gordan88, 08.02.2009. - 21:26

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Nikola_G

KOlko su te ? samo me zanima...

rotkod

Ex.

Izgledaju jako lepo i mislim da sam imao takve (vidi se na avataru). Da te ja sad ne bi maltretirao pošto sam ja... jel'! U BGD!
Il' ću da ih pronađem u BG ili ću da brzinski sprašim za NS. To su te što pravi neko "domaći" :rotfl: i jako su lepo odrađene.
Hvala ti za trud u svakom slučaju. Treba za 15-ak dana da idem na godišnji, pa možda sprašim za NS, ako ne nađem ovde u BG.

P.S. lepo zaobljeni beli spojleri... :rofl:

Exception®

Citat: rotkod poslato 28.06.2009. - 15:27
Ex.

Izgledaju jako lepo i mislim da sam imao takve (vidi se na avataru). Da te ja sad ne bi maltretirao pošto sam ja... jel'! U BGD!
Il' ću da ih pronađem u BG ili ću da brzinski sprašim za NS. To su te što pravi neko "domaći" :rotfl: i jako su lepo odrađene.
Hvala ti za trud u svakom slučaju. Treba za 15-ak dana da idem na godišnji, pa možda sprašim za NS, ako ne nađem ovde u BG.

P.S. lepo zaobljeni beli spojleri... :rofl:

Našao ih, ne našao ih u BG-u, svakako svrati u NS da upoznaš lokalne ludake :fiju: :lool: :lool: :lool:. Da, to su "home made" ratkapne, ali mislim da je bolje takve da staviš i da ne misliš pošto su original "klepanje po ušima" sa cenom :wink: Ovaj model je navodno nov (davno nisam pratio zbivanja na "ratkapna-sceni" pa nisam u toku :laugh: :laugh: :laugh:) ali ih ja još nisam viđao na Renaultima :nezna:, a baš lepo izgledaju :yeah:. Nema na čemu, svakako sam išao do grada u tom pravcu, nije problem da stanem, vidim šta nude i da :foto: :bigl:. Ako ćeš dolaziti u NS, požuri dok mi se žena ne porodi jer ću posle biti u frci :o:

2 Nikola_G i svi ostali: ove su 14" i koštaju 1.300 RSD :ok:
ΕΛΛΑΣ

fLiP

ima li takve 16" :D vise me sramota da vozim takav auto, a ako se caletu ne svidjaju skidacu ih svaki put kada se vratim iz grada. :lool:

Ilic-PA

Živeo sam u 3 decenije, 2 veka, 2 milenijuma i 4 države, a tek mi je 20a!

Stragi21

Au,flip ja kao tvoj cale,ne mirisem ratkapne... Vidim pre neki dan nov C5,sve full  a ratkapne :doh:
meni lepse onako crno :nezna: ja to uvek skidao,gubio na yugu a cale kupovao :celb1:

rotkod

Exception®

^^
Iskreno, meni su lepše ove što sam ti juče fotkao. Sad znam na koje misliš, te mi nisu nešto posebno. Jako su mi "pune", zatvore točak :nezna:

U svakom slučaju, točak mi je lepši sa, nego bez ratkapni. Mada su alu felne :too:

BTW, obične čelične felne mogu jako lepo da se izlakiraju da izgledaju do yaya. Samo malo mašte i dobar majstor :wink:
ΕΛΛΑΣ

Ilic-PA

meni su moje bas full sto su zatvorene, ne vidi se celicna u opste, a o5 ima vazduha da cirkulise... i imaju one perle u boji, nisu onako mat
Živeo sam u 3 decenije, 2 veka, 2 milenijuma i 4 države, a tek mi je 20a!

fLiP

Da li imaju te ratkapne u mojoj velicini? 16"

Stragi21

Ma uzmes orginal Renault,80€ :celb1:

rotkod

Citat: Exception poslato 29.06.2009. - 12:39
^^
Iskreno, meni su lepše ove što sam ti juče fotkao. Sad znam na koje misliš, te mi nisu nešto posebno. Jako su mi "pune", zatvore točak :nezna:

U svakom slučaju, točak mi je lepši sa, nego bez ratkapni. Mada su alu felne :too:

BTW, obične čelične felne mogu jako lepo da se izlakiraju da izgledaju do yaya. Samo malo mašte i dobar majstor :wink:

Ma lepe su i ove, mada mi se čini da ću kupim "tvoje" i sam ofarbam bezbojnim lakom i to je to, tada ni znak neće da se ljušti!

Exception®

Citat: rotkod poslato 29.06.2009. - 20:16
Ma lepe su i ove, mada mi se čini da ću kupim "tvoje" i sam ofarbam bezbojnim lakom i to je to, tada ni znak neće da se ljušti!

E, ovo ti je super ideja :respect:
ΕΛΛΑΣ

rotkod

Citat: Exception poslato 30.06.2009. - 13:24
E, ovo ti je super ideja :respect:

Samo da sjurim malo vremena, pa ću i slikati, bezbojni lak (sprej) već imam, dobru volju isto... ;)
Idem u sub. kod renault save da vidim što nude oni i to je to onda.
Postoje dve vrste, Turske i N.Pazova. Cene se kreću od 800-1800din 4kom.

Exception®

Nisam znao da ovlašćeni servis prodaje "falš" ratkapne :nezna:
ΕΛΛΑΣ