Dobrodošli na Renault Forum Serbia! Da bi ste imali pun pristup forumu potrebno je da se predstavite u delu foruma Novi članovi otvaranjem nove teme i da popunite datum rođenja u Profilu.
G

Ratkapne

Započeo gordan88, 08.02.2009. - 21:26

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Storia

Pošto sam bez istih ostao pre dve nedelje, u potrazi sam za novim no name, ali nikako da nađem neke lepe. Ono što sam gledao na buvljaku mi je skroz bezveze i oblik, a pogotovo lepljenje renault znaka na samu ratkapnu. :rig:

Da li neko zna gde mogu da nađem malo veći izbor no name ratkapni po povoljnoj ceni?
No name ratkapne iz prostog razloga zato što neću da rizikujem da mi ih ponovo skinu mangupi u kraju :bat:
Možeš imati oči a i dalje biti slep

Laguna22D

A ovih par otpada sto rade delove, da nadjes neke sa raskupusanog nekog?
M. The most powerful letter in the world.
http://www.renaultforumserbia.com/index.php?topic=13627.0

Exception®

Pogledaj, ima negde tema koju je otvorio rotkod, "ratkapne". Ja sam mu fotkao jedan lep no name model pa vidi da l' ti se sviđa. Ima jedna radnja u NS-u  :celb2:
ΕΛΛΑΣ

Storia

Ubih se tražeći :tup:
Imaš li možda tu fotku još kod sebe?

Exception®

ΕΛΛΑΣ

Storia

Super izgledaju samo da mi i njih ne skinu :bat:

Exception®

Svakako se sutra čujemo :wink: I da ti ih skinu, koštaju 1.800 RSD sve četiri :bigl:
ΕΛΛΑΣ

rotkod

Citat: Storia poslato 16.09.2009. - 22:53
Super izgledaju samo da mi i njih ne skinu :bat:
:)

Ne sekiraj se, skidaju samo originale, ja sam ostao do sad bez:

8 originalnih
3 falš (al' lepo odrađene)

Srbija je to!  :)

Alhemičar

Imas na najlonu (nedeljna pijaca u Ns-u) veeeeliki izbor ratkapni i to sa  :renault: logom.Lepo izgledaju,jeftine su a njih niko nece skidati.
Mislim da moj auto ima jos nesto osim dobrog izgleda.

Dogac

Kupi odmah i rezervne.  :old:
"Samo svemir i ljudska glupost nemaju granice ... Samo za ovo prvo još uvek nisam siguran" (Albert Einstein, 1879-1955)

Storia

Ja bih pre neke koje nemaju nikakav znak. Ako mi i te skinu više neću bacati pare na ratkapne.

Cherokee

while(!asleep()) {sheep++;}
Life is too short to remove USB safely.
Bolje biti smatran budalom, nego progovoriti i otkloniti svaku sumnju.

Storia

Pa onda da jednog jutra nađem auto na panjevima :doh:

Dogac

Citat: Storia poslato 18.09.2009. - 13:32
Ja bih pre neke koje nemaju nikakav znak. Ako mi i te skinu više neću bacati pare na ratkapne.

Ma to si u pravu...sa znakom će sigurno da bodu oči.  :oo:
"Samo svemir i ljudska glupost nemaju granice ... Samo za ovo prvo još uvek nisam siguran" (Albert Einstein, 1879-1955)

Click