Dobrodošli na Renault Forum Serbia! Da bi ste imali pun pristup forumu potrebno je da se predstavite u delu foruma Novi članovi otvaranjem nove teme i da popunite datum rođenja u Profilu.
G

Ratkapne

Započeo gordan88, 08.02.2009. - 21:26

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Boki

Kupi kockaste ratkapne :o: kome to jos treba :nezna:  :rotfl:  :rotfl:  :rotfl:
Nisu sale za umove male

Click

Exception®

Imao sam ja alu-ratkapne na šraf. Bile su extra dok nisam pokupio bankinu :rotfl:

Kupljene u Vojvode Stepe :D, ove na fotkama u drugom redu: KLIK :yeah:
ΕΛΛΑΣ

Click

Znam.. na to sam i mislio.. Velmark u V. Stepe..
Ima i u autosportu u Zickoj...
Nista bez BG-a

Storia

Bio sam danas na buvljaku, našao sam na jednom mestu no name ratkapne cena 800din, ali mi se nisu svidele. Ostale su 1200 din ali sa znakom Renault-a štp ja ne želim.
Na jednom mestu sam čak našao i ratkapne koje su kradene 2500din. Oprali ih spolja a iznutra se crne.  :bat: :cekicem: :mad:
Možeš imati oči a i dalje biti slep

Exception®

Kupi alu bez znaka na šraf i rešiš stvar. Znak ti lepe na licu mesta tako da možeš da kažeš da ti ne stave ništa. Ali pošto su na šraf, onda mogu i sa znakom :). Nego, javi mi se sutra da pogledam moje... Meni ne odgovaraju ni za jedan auto jer su mi svi točkovi od 15-16". Jedna je samo bila zveknuta ali je ispeglana. Ostale tri su skroz OK. Daću ti ih ako hoćeš. Ova što je peglana, urađena je do yaya, međutim ima malo belih štrafti pošto se aluminijum savijao pri peglanju :nezna:
ΕΛΛΑΣ

Storia

Hvala Druže, ali ja bih ipak stavio neke no name. :ok:

Exception®

Pa i jesu no name, sa falš :renault: znakom :celb1: :celb1: :celb1:. Samo ga odlepi :yeah:
ΕΛΛΑΣ

Storia

Kupio sam ratkapne na buvljaku za 1000 rsd

Dogac

E lepo...mora da si ih dobio za rođendan?  :fucka:
"Samo svemir i ljudska glupost nemaju granice ... Samo za ovo prvo još uvek nisam siguran" (Albert Einstein, 1879-1955)

Storia

Mr.Black

Boki

Citat: Storia poslato 25.09.2009. - 12:57
Kupio sam ratkapne na buvljaku za 1000 rsd

Lepe su :yeah:

Kolika mu je sad maximalna brzina??? :o: :rofl:
Nisu sale za umove male

Storia

ddacha