Dobrodošli na Renault Forum Serbia! Da bi ste imali pun pristup forumu potrebno je da se predstavite u delu foruma Novi članovi otvaranjem nove teme i da popunite datum rođenja u Profilu.

Renault planira nove SUV modele

Započeo Storia, 01.04.2008. - 13:48

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Storia

Možeš imati oči a i dalje biti slep

Nenad

SUVi su sve više i više uzeli maha...

nije niti čudo što se renault odlučio na tu odluku, pogotovo pordavanjem qashqaia koji je rasprodan i 1 g. unaprijed

Alhemičar

U svako  slucaju mi je drago i pozdravljam nameru  :renault:  da uvede jos 2 SUV-a..s tim sto sam poprilicno siguran da ce to dovesti do nekog blagog "kanibalizma" u okviru Renault-Nissan Alliance-a ali ce na globalnom planu ipak podici prodaju pre svega zbog vece ponude..ima onih koji bas hoce Nissan pa ne znam sta da  :renault: izbaci na trziste,oni ga nece uzeti..dok opet ima ljudi koji nece Nissan(zbog dizajna,zato sto je Japanac,ne svidja im se izbor motora i ima milion drugih razloga)i odlucuju se za nekog drugog Evropskog proizvodjaca jer im se ponuda u okviru alijanse zavrsava,zato im treba dati isto to ali u drugom pakovanju.. :renault: pakovanju!    :hura:  Bas me zanima kako ce izgledati!
Mislim da moj auto ima jos nesto osim dobrog izgleda.

nebojsa

iskreno,mene su razocarali sa Koleosom...SUV treba da izgleda masivno i trajno...a ne ko da je samo nabudzeni megan na steroidima :)...pogotovu unutrasnjst, s ne karakteristicnim brojkama, sto su ponovili i kod Kangooa...

Alhemičar

Ni meni bas Koleos nije najveselije "legao" ali moze da prodje..najvise nada polazem u vidjenje uzivo,kao sto je bilo i sa Lagunom!   :yes:
Mislim da moj auto ima jos nesto osim dobrog izgleda.

nebojsa