Dobrodošli na Renault Forum Serbia! Da bi ste imali pun pristup forumu potrebno je da se predstavite u delu foruma Novi članovi otvaranjem nove teme i da popunite datum rođenja u Profilu.
M

Problemi sa električnim spoljnim retrovizorima

Započeo mali_veseljak, 18.02.2009. - 19:24

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

mali_veseljak

Ne radi mi grijanje lijevog retrovizora desni radi normalno. Vjerovatno se nesto otpojilo ili je grijac na lijevom pregorio. Interesuje me kako se skida staklo pa da pogleedam sta je.
to je meni problem pa je svaki odgovor dobro dosao:)

Malivuk612

zar se ne skida ona maska sa zadnje strane?

mali_veseljak

Crazy Laguna2.2dCi

I don't drive fast, I only fly low.
RENAULT RULES!

mali_veseljak

Hvala ti na odgovoru. Sad koliko sam ja skontao moguce je samo staklo skinuti. MOracu da probam.

Crazy Laguna2.2dCi

Samo polako da ne zahebes staklo, stavi krpu izmedju srafciger i staklo.
I don't drive fast, I only fly low.
RENAULT RULES!

Click

Poenta cele price je da se pazljivo skine /odvoji ogledalo, zatim u kucistu sa unutrasnje strane postoje srafovi koji se odviju i tada se oslobadja ukrasna maska ispod koje se nalazi instalacija za grejac.. Onda proveris njega ili zice, koje su verovatno ostecene od cestog sklapanja rerovizora.. eto, to je to..

fLiP

Sauriann

Kolege,

malopre po ovom snegu krenem da preparkiram clia i provalim da mi desni grejač retrovizora funkcioniše a levi ne.
Zna li neko da li je to možda osigurač ili je crkao grejač.
Tačnije da li je jedan osigurač za oba retrovizora ili su zasebni... :evil:

pozdrav

dreamband019

Cudno,ali i kod mene ne radi grejac na mom levom retrovizoru!!!!
Ja licno sumnjam u osigurac.    Cak sta-vise mislim da i ne postoji grejac na levom retrovizoru!?!?!?!?!?!
Ako neko ima iskustva sa ovim javite nam!!!!      Ocajni cistaci retrovizora!!!!!!! :nezna:

fLiP

Sauriann

na ovim linkovima nema odgovora,
ima samo uputstvo kako da pogledam imaju li buksne iza stakla...što sada nema šanse da proveravam,
em je mrak, em sneg em i da imaju buksne ne znam jeli osigurač ili grejač. :)

mora da je neko danas vozio auto po ovom snegu, pa će javiti postoje li uopste grejači za oba retrovizora

tnx to fLiP, imaju li kod tebe grejači na oba retrovizora?

fLiP

hehe nisam jos uvek, jer su se zaglavili u saobracaju! Ali pogledacu na oba da li ima grejanja samo kada stignu. :)))
Stvarno ne znam resenje. Samo sam pokusao malo da pomognem.

mire

Ja još nisam video auto koji ima grejač samo na jednom retrovizoru... :)