Dobrodošli na Renault Forum Serbia! Da bi ste imali pun pristup forumu potrebno je da se predstavite u delu foruma Novi članovi otvaranjem nove teme i da popunite datum rođenja u Profilu.
M

Problemi sa električnim spoljnim retrovizorima

Započeo mali_veseljak, 18.02.2009. - 19:24

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.

Branislav

Svemoćni WD! Zaglavio sam nekakvu prehladu pa ne stižem da pogledam šta je sa mojim retrovizorom. Pokušaću i ja sa WD pa moguće da se počnu savijati i ispravljati pez štucanja.
:hail:

konfuzija

Drustvo, ker mi danas izjede dzek(utikac) okrugli od levog, vozacevog, retrovizora. E sad, ako je neko voljan da slika kod sebe ili posalje neki fajl gde mogu da vidim raspored zica po bojama i to povezem ponovo bez onog plasticnog dela. Na desnom je 9 zica dok je na levom 7 tako da copy paste opcija ne dolazi u obzir. Unapred hvala

xrgrands

Pa na desnom je samo dodato 2 zice za senzor temperature.

konfuzija

Hvala na pomoci... :rofl:
I sam sam razmisljao u tom pravcu al reko bolje da pitam da ne bude posle kvrc.

Ipak je imalo razlike u rasporedu zica izmedju levog i desnog, i pored toga operacija uspela pacijent ziv.

dexkg

Drugari, preleteh ovu temu trazeci slicno pitanje ali ne nadjoh pa rekoh da pitam...elem kako namestiti da kada pritisnete daljinac za zakljucavanje, komanda zatvori retrovizore, a kada pritisnete otkljucavanje komanda otvori retrovizore. Nesto kao na sledecem linku

Bistro

Ima o tome ali u drugoj zasebnoj temi. Link?

dexkg

Vidim i ja sad da ne radi link. Nov sam ovde....:). Sto se linka tice urednio sam kliknuo na youtube u pisanje poruke i ubacio izmedju zagradica link. Mozes li mi pomoci linkom do prepiske gde je prica o retrovizorima tj. tema vezana za moj problem?

enzo

Koliko su cesti ovi kvarovi sa grijacima? Meni ne rade grijaci na oba odjednom. Radise - ali sta ih natjera da crknu ne znam? Imaju li osigurac poseban, da pogledam da nije osigurac?
Mirno more nikada nije napravilo iskusne mornare

wcyber

SasaLaguna95

Kako se pale grijaci retrovizora na L3?
:blink:
My car = My rules !

dejan v.

Kada ukljucis grejac zadnjeg stakla ukljuce se i grejaci spoljasnjih retrovizora!

Ap0calypto

Da li Scenic 1 ima grejac retrovizora?
"A delusion held by one person is a mental illness, held by a few is a cult, held by many is a religion."
— Robert Todd Carroll

SasaLaguna95

Hvala Dejane, cesto ukljucim grijac zadnje sajbe i odradi posao, dok ove na retrovizorima nisma primjetio da nesto grije  :blink:
My car = My rules !

mire

Primeti se vrlo brzo. Ako su zamagljeni, ili ima leda, ili snega na njima počnu da se tope brže nego zadnje staklo.

Ap0calypto - Možda ima, a možda i nema. Verujem da nisu svi primerci imali.

SasaLaguna95

My car = My rules !