Dobrodošli na Renault Forum Serbia! Da bi ste imali pun pristup forumu potrebno je da se predstavite u delu foruma Novi članovi otvaranjem nove teme i da popunite datum rođenja u Profilu.
M

Problemi sa električnim spoljnim retrovizorima

Započeo mali_veseljak, 18.02.2009. - 19:24

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Mr.Black

Citat: Sauriann poslato 03.11.2009. - 16:38
Kolege,
malopre po ovom snegu krenem da preparkiram clia i provalim da mi desni grejač retrovizora funkcioniše a levi ne.
Zna li neko da li je to možda osigurač ili je crkao grejač.
Tačnije da li je jedan osigurač za oba retrovizora ili su zasebni... :evil:

Citat: dreamband019 poslato 03.11.2009. - 18:04
    Cudno,ali i kod mene ne radi grejac na mom levom retrovizoru!!!!
Ja licno sumnjam u osigurac.    Cak sta-vise mislim da i ne postoji grejac na levom retrovizoru!?!?!?!?!?!
Ako neko ima iskustva sa ovim javite nam!!!!      Ocajni cistaci retrovizora!!!!!!! :nezna:

Primetio sam ja ovo i ranije ali nikako nisam bio 100% siguran dok nije pao ovaj sneg i dok retrovizor nije poceo da otapa led sa njega...

Znaci sta hocu reci, ista stvar mi se desava kao i kod vas  :nezna:  Nije mi jasno kako,  ali levi radi a desni ne  :fiju:
Jeste uspeli da provalite sta je problem i dali ga uopste ima jer po vasoj prici a i po nekom mom razmisljanju moguce je da grejaca ni nema u levom retrovizoru  :??: :??: :??:

Boki

^^
Zona sumraka Crnjo! :vidiga1:  :vidiga1:  :rofl:  :rofl:  :rofl:

Glupo je da su stavili grejac u desni retrovizor a u levi da nisu...nema smisla :nezna:
Nisu sale za umove male

Mr.Black

Ma i meni je glupo ali kako se svi cigane sa opremom mislim mozda u ovom paketu ide samo jedan grejac a ne oba  :laugh: ne zezam se, ne bi me nista cudilo  :zubo:  Kao mozda kontaju taj sa vozaceve strane ti je tu, spustis prozor i uvek mozes da ga ocistis a onaj je daleko pa kao ajd tamo da stavimo  :nezna: ... vidis da se i ostali zale...

Sauriann

Još nisam otkrio u čemu je fora. Pre par dana sam skidao tapacirung i video sam da ide dosta žica tamo u retrovizor...Kod mene su električno podesivi retrovizori mada mi je nešto mnogo žica samo za to...

Stragi21

Sta vas cudi,ja imam samo vozacev el. preklopiv retrovizor ali zato na oba rade grejaci...

mire

Ćale je menjao staklo vozačkog retrovizora na svom cliu pre par dana... Deftinitivno ima grejač.

Mr.Black

Citat: Stragi21 poslato 03.01.2010. - 20:28
Sta vas cudi,ja imam samo vozacev el. preklopiv retrovizor ali zato na oba rade grejaci...

:rotfl: :rotfl: :rotfl: e stvarno si me nasmejao  :laugh: :laugh: ovo jos nisam cuo  :ne:

Citat: mupe poslato 03.01.2010. - 20:59
Ćale je menjao staklo vozačkog retrovizora na svom cliu pre par dana... Deftinitivno ima grejač.

da,  ali sad ostaje pitanje dali to ima veze sa paketom opreme  :nezna:

Mr.Black

Citat: Stragi21 poslato 04.01.2010. - 20:15
@Mr.Black
jel te nasmejao moj slucaj :nezna:

Ne drug  :help: nasmejao me je Renault kao fabrika da su mogli tako isprojektovati to da se jedan retrovizor preklapa a drugi ne i da u jednom retrovizoru ima grejac a u drugom ne i te stvari... razumes  :wink:
PS: sad sam skontao da nisam stavio "quote" tvog posta u onaj moj post pa sam eno ispravio  :o:

Citat: sreta poslato 04.01.2010. - 21:05
Isti problem!!!!!!???????

Neverovatno  :banghead:

mali_veseljak

Laguna II, 2002.gp....isti problem :)
Skidao sam stakla na oba retrovizora i imaju potpuno isti razvod zica.

mire

Citat: Mr.Black poslato 03.01.2010. - 21:04
da,  ali sad ostaje pitanje dali to ima veze sa paketom opreme  :nezna:

Istina... Ćaletov je dynamique.

mali_veseljak

mire

Ovo se odnosilo na ćaletov clio. Moja laguna je privilege i preklapa oba retrovizora i rade grejači na oba retrovizora.

mali_veseljak

aki

Bas cudno da nema grejac na jednom retrovizoru,ja imam expresion opremu i ima na oba grejace.
Mozda je menjano staklo pa na njemu nema grejac.Cesti su udarci u retrovizor pogotov suvozacev :D

mire

I ja mislim da je u tome stvar, ili je grejač jednostavno pregoreo. Kažu da se to često dešava na turskim kopijama retrovizora.