Dobrodošli na Renault Forum Serbia! Da bi ste imali pun pristup forumu potrebno je da se predstavite u delu foruma Novi članovi otvaranjem nove teme i da popunite datum rođenja u Profilu.
M

Problemi sa električnim spoljnim retrovizorima

Započeo mali_veseljak, 18.02.2009. - 19:24

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

dejan v.

Nema na cemu! Kod mene kada upalim grejac zadnjeg stakla ogledala retrovizora budu topla vrlo brzo...

darec032

Meni levi retrovizor ne greje. Kad sam ga kupio, radio je, pre neki dan vidim da ne radi. Preklapao sam ga par puta, ne znam da nije to uticalo na to da prestane da radi. Kako se dolazi do instalacije u retrovizoru?

dejan v.

Moras da skines ogledalo,zakaceno je zabicama za retrovizor! Na ogledalu sa zadnje strane je zalepljen grejac i u njega idu kablovi... Vidi mozda se samo nesto otkacilo,a mozda je crkao grejac. Ako je otisao grejac moras da zamenis ogledalo! Budi pazljiv sa skidanjem ogledala,zabice ukrte vremenom!

darec032

Bazi, hvala na odgovoru. Javljam u cemu je bio problem.

kubet

pozdrav,imam grand senika 2009 i radi mi samo vozacev retrovizor tj.samo se on sklapa kad se ugasi i zakljuca auto a levi i dalje stoji ,sta tu treba da se pogleda,hvala

zokce

Treba da se ispita da li dolazi napon do motora, i ako dolazi pogledati motor. Ako ne, moze da bude dzojstik, osigurac.

SasaLaguna95

Nasao sam na internetu ogledala za retrovizore, al imaju grijace i neku boju protiv zaslepljenja (fazon kao onaj unutrasnji automatski zasjeniv retrovizor)
Pa me zanima da li bi ja mogao to ugraditi na L2 ph1
Posto koliko sam vidio, nema grijanje vanjske retrovizore..jel dolazi instalacija vec predvidjena ili bi trebao to budziti nekako naknadno (sto ne bi radio)
A ako ima fabircki dzek ostavljen, da uzmem onda ogledala komad kosta oko ( 12e ) pa da zamijenim sa svojim fabrickim, i ako treba jos nesto da se aktivira, dodatni osigurac ili sta?
My car = My rules !

Ivan037

SasaLaguna95

Pa nema, palio sam ih prosle zime, nista se ne osjeti da je toplo, niti da odmagle staklo
ili su crkli pa ne rade ili ih nema nikako
Mada cudi me, imam solidnu opremu, i xenone i senzore za kisu i parking, polu kozu.. trebalo bi i to da imam..
My car = My rules !

Ivan037

Moj prethodni auto iz '82. godine je imao grejace na elektricnim retrovizorima.
Nemoguce da auto iz 200x nema.

SasaLaguna95

Onda ne rade
Kako to da provjerim?
koji osigurac da gledam ili da skidam ogledala pa da vidim ima li sta sumnjivo??
My car = My rules !

Ivan037

SasaLaguna95

My car = My rules !

Ivan037

baki800

Skini staklo retrovizora pa ćeš videti kakva su ogledala
Ogledalo sa grejačem je oko 600-800 din

Sent from my Mi A3 using Tapatalk