Dobrodošli na Renault Forum Serbia! Da bi ste imali pun pristup forumu potrebno je da se predstavite u delu foruma Novi članovi otvaranjem nove teme i da popunite datum rođenja u Profilu.
M

Problemi sa električnim spoljnim retrovizorima

Započeo mali_veseljak, 18.02.2009. - 19:24

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

nikolacliosport

Pozz svima. Imam par pitanja. Da li neko zna da mi kaze nesto vezano za grejace retrovizora ?? Imam clia sporta 2001. god. i kazu da svaki ima grejace retrovizora, a ja nisam bas siguran,  jer nemam ni prekidac niti bilo sta. Pa ako neko zna bilo sta o tome ?    p.s. Hvala u naperd !        :nezna:

SlObOdNi

grejanje se ukljucuje gde i grejanje zadnjeg stakla,  ukoliko imas grejane retrovizore

nikolacliosport

Citat: SlObOdNi poslato 21.10.2011. - 03:45
grejanje se ukljucuje gde i grejanje zadnjeg stakla,  ukoliko imas grejane retrovizore
Aaaaa ok. Hvala na informaciji. Znaci da samo ne radi. Mozda je osigurac ??

chika.doctor

Jesi li imao prilike da proveris da li rade?
Oni se valjda ukljucuju kad ti ukljucis grejac zadnjeg stakla..

Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere. - Colin Chapman.

mixXx

jel to ima i moj megane 1.9 dci 75 kw 2002 godina!*? :nezna:
"Nothing is more powerful than an idea whose time has come." V.H.

Cherokee

while(!asleep()) {sheep++;}
Life is too short to remove USB safely.
Bolje biti smatran budalom, nego progovoriti i otkloniti svaku sumnju.

nikolacliosport

Citat: chika.doctor poslato 21.10.2011. - 08:50
Jesi li imao prilike da proveris da li rade?
Oni se valjda ukljucuju kad ti ukljucis grejac zadnjeg stakla..
Naravno da sam imao prilike da proverim, pa vozim ga tri godine. Mozda samo ja nisam obratio paznju, ali mislim da ne rade .

kale

ja sam provalio da ih imam kad sam ukljucio grejac zadnjeg stakla, napolju bila ruzno vreme,kisa, hladno a retrovizori bili skroz mokri i zamagljeni, morao sam da ih brisem rukom...posle par minuta ...oni suvi  :cool: 

mixXx

grijač zadnje šajbe radi, to sam probao, i ako su grijači retrovizora na istom prekidaču onda ja nisam primjetio da su upaljeni, tj. da rade :hmm:

a zar  ne bi trebalo da su neke niti na njima, kao na zadnjoj šajbi :vidiga1: šta če da grije :hahahi:

Cherokee

Zice su sa unutrasnje strane, spajaju se na unutrasnju stranu ogledala gde se nalazi grejac, koji je mislim u obliku kruga.

SlObOdNi

to zavisi od paketa opreme, da li imas ili ne...

mixXx

:hmm:

najbolje onda potopiti ili zamagliti retrovizore pa uključiti i eto odgovora :fucka:

kako ču znati koji je kod mene paket opreme? kao i šta taj paket sadrži?

mislim da je ovo taj model

http://www.cars-data.com/srb/renault-megane-19-dci-expression-102ks-17775/specs.html

renault megane expression (ovo expression sam vidio sa unutrašnje strane vrata pretinca) jedino što ovdje piše da nema neke dodatke koje kod mene ima (svjetlo za čitanje, svjetlo za šminku suvozaća, maglenke, katalizator,  itd.)

šta je ovo dan kontra, između ostalog što ovdje piše da ima :strah1:

MarkoWeb

Paket opreme ti piše kada otvoriš kasetu kod suvozača mada mislim da i zemlja za čije je tržište namenjen ima uticaja na opremu.

Ako ti nešto znači moj je expression i ima grejače samo ne znam dal rade i kako da ih testiram... Video sam ih kad sam rasturao retrovizor... ako te ne mrzi samo potkopaj ogledalo i kada ispadne videćeš tanke žičice ako ima grejače :)
Besplatna online servisna dokumentacija!

Radi Eventualno Nakon Opravke!

Auto!

Cherokee

mixxx

Upravo ti je to paket opreme - Expression. Treba da stoji plocica sa unutrasnje strane fioke kod suvozaca. :yes:

Moj je Expression, ima grejac retrovizora.

nuk

provera je bar laka, oseti se toplota stakla pod rukom ako retrovizori imaju grejace