Problemi sa električnim spoljnim retrovizorima

Započeo mali_veseljak, 18.02.2009. - 19:24

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

zokce

Otkada je poceo kod mene da skripi (ima oko 5-6 godina), skinuo sam zadnji poklopac i naspricao osovinu sa WD-40.
Ne perem kola bas cesto, ali nisam imao problema do sada.

IvicaNS

Prošao je dan, bilo sunčano i sad sve radi kako i treba

Sent from my SM-A536B using Tapatalk

IvicaNS

U medjuvremenu se ponovo desilo da padne kisa i da prestanu da rade... :banghead:

Nakon toga sam resio da sve uradim mnogo pazljivije i detaljnije i rastavio oba retrovizora i detaljno prebrisao i zatim dobro naneo silikonski sprej i onda sve vratio na mesto i od tada vec pola godine radi bez greske.

mrezic76

Renault Captur 2017 (modificirani) lijevi elektricni retrovizor radi sklapanje, lijevo desno, al ne radi gore dole, lijevi radi sve ispravno.
Sta pogledati i sta bi moglo biti najprije?

Ap0calypto

Provo proveri taster za podešavanje retrovizora

Sent from my Poco using Tapatalk

"A delusion held by one person is a mental illness, held by a few is a cult, held by many is a religion."
— Robert Todd Carroll

mrezic76

A ako radi desni, nekako je zapretpostaviti da je taster ok (jer je isti) jer kad prebacim na desni sve komande na tasteru rade, a na lijevom samo lijevo desno...gore dole nista...aj svakako ide mali servis pa provjerimo i to

zokce

Ako računar upravlja retrovizorom, onda je nešto izmedju ta dva. Kontakti na obe strane, ožičenje između, i još toliko ako ima prelaz između A stuba i vrata. Najlakše je da se pođe od retrovizora.