Dobrodošli na Renault Forum Serbia! Da bi ste imali pun pristup forumu potrebno je da se predstavite u delu foruma Novi članovi otvaranjem nove teme i da popunite datum rođenja u Profilu.

Fabricka navigacija Carminat - Iskustva, saveti, problemi

Započeo nenasan, 18.02.2009. - 21:58

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Malivuk612

hahah

pa vrvtno se tako i namesta... tj preko gps-a
a za holandski lepo koristi http://www.google.com/language_tools?hl=en
ili idi ujutru u servis da ti promene na engleski, ako se snadju... ili se igraj sam :) to je zanimljivije :)

Crazy Laguna2.2dCi

I don't drive fast, I only fly low.
RENAULT RULES!

fLiP

Exception®

Da, i mene interesuje kako ti izgleda ins. tabla :yes:

Inače, jezik ti u servisu prebace na engleski za 5 min. ;)
ΕΛΛΑΣ

Click

Za namestanje sata ti treba posebno uputstvo od navigacije.. Mislim da moras da skrolujes kroz meni od navigacije, ili se sat sam regulise kada uhvati signall od satelita, smao dve opcije..

mire

Citat: Exception poslato 16.04.2009. - 12:06
Inače, jezik ti u servisu prebace na engleski za 5 min. ;)
Jezik na navigaciji se ne prebacuje u servisu. Ima na netu da se nađe disk za menjanje jezika i flash firmware-a za carminat navigaciju.

Crazy Laguna2.2dCi

Nek dolazi ovamo, ja cu da ga naucim Holandski.
RENAULT RULES!

nenasan

E sada ne mogu odmah da se setim jer  i ja imam fab.navi koja džabe ovde služi al ajde sad ,inače uđeš u meni od navigacije i tražiš setingse,bez obzira što je holandski otvorićeš nešto što liči na časovnik pa ćeš namestiti,i kod mene je na nemačkom ustvari pardon ja sam dobio disk za jezike pa sam učitao finski on mi je lakši od nemačkog jer sam rođen u Srbiji :angel:.
Šalim se prebacio sam na engleski ali za to ti treba lengvidž disk.

gospodin

E uspeo sam ! :smile:
Njakao sam meni na gps-u i nasao opciju "KLOK" hehe ... zvuci kao gutljaj piva ! :ziveli:
ili holandjani govore engleski po Vuku :)
Inache unutrasnjost mi je ista kao na onoj fotki sto je gospodin Click nakachio samo
totalno crna bez belih(fensi) detalja !

Exception®

Citat: mupe poslato 16.04.2009. - 18:36
Jezik na navigaciji se ne prebacuje u servisu. Ima na netu da se nađe disk za menjanje jezika i flash firmware-a za carminat navigaciju.

Nisam mislio na jezik navigacije već na jezik BC-a :yes:
ΕΛΛΑΣ

Crazy Laguna2.2dCi

Jel pise negde na navigaciju INSTELLINGEN? Posle trazis TAAL i posle trebas da nadjes ENGELS.
RENAULT RULES!

vasilj koprivica

Ima li novih informacija o mapi  srbije za fabricku navigaciju?

nenasan

Nista i nece ni biti dok se ne razvijemo kao narod

mire

^^  Znači, nikad. :)

Ja koliko znam, mapa Srbije i dalje ne postoji. Možda imamo šanse jer su se vdo/dayton i garmin izgleda malo udružili baš u mapama... Vozio sam po Hrvatskoj sa uključenom navigacijom i definitivno je super, svakako mnogo bolje od praznog ekrana. Dok ne stignu mape koristim Garmin MobileXT. :)

vasilj koprivica

Koliko sam ja cuo postoje mape za srbiju za nove automobile !
Problem je sto sve te mape imaju serijski broj pa ne mogu da se kopiraju!