Dobrodošli na Renault Forum Serbia! Da bi ste imali pun pristup forumu potrebno je da se predstavite u delu foruma Novi članovi otvaranjem nove teme i da popunite datum rođenja u Profilu.

Fabricka navigacija Carminat - Iskustva, saveti, problemi

Započeo nenasan, 18.02.2009. - 21:58

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

zokce

Studirajte to za sada, dok ne snimim glavne puteve Evrope, pa ću i njih da objavim.

SasaLaguna95

Citat: zokce poslato 20.03.2025. - 14:06
Goksi, ako ti nije tesko, pokusaj da pristupis:
https://drive.google.com/file/d/1-2K_jHDVnGYRMLwWB7a350qVvbHdtaSs/view?usp=drivesdk
https://drive.google.com/file/d/1Ci1WWPY4ebmywmiLnAkYZj7UGKYg1rDs/view?usp=drivesdk

SasaLaguna95 je to trazio, a mozda koristi jos nekome, oba su za CNI1.

Prvi link ne mogu otvoriti traži mi neki program da preuzmem...drugi mogu i pogledao sam.
My car = My rules !

zokce

Napisao si da si preuzeo oba, ne mozes da skines fajl ili ne mozes da ga otvoriš?

Ivan037

Citat: SasaLaguna95 poslato 20.03.2025. - 19:23
Bio sam opet na otpadu, dosta žica se mora otkinuti/osjeci iz snopa gdje spojeno više žica, tako da jbg..
Ja bih uzeo to sve i polako odvojio sta mi treba.

Goxxy

Citat: SasaLaguna95 poslato 20.03.2025. - 19:27
Prvi link ne mogu otvoriti traži mi neki program da preuzmem...drugi mogu i pogledao sam.
Prvi fajl je rar fajl u kojem je .nrg fajl - image file od diska koji je napravio Nero Burning ROM program.

Bistro

Tako je, i ja sam skinuo i kad otvorim prvi fajl - on je image za rezanje na disku
Drugi fajl imam i ja, i jos desetak drugih PDF od tog kompleta

SasaLaguna95

Citat: Ivan037 poslato 20.03.2025. - 20:05
Ja bih uzeo to sve i polako odvojio sta mi treba.

Tako cu i uraditi, biće kablova ko svinjski crijeva  :celb1:

Preuzeo oba fajla, prvi ne mogu otvoriti,drugi mogu...
My car = My rules !

mire

Ja bih uzeo kvalitetniji android uređaj i manuo se tih fabričkih poluproizvoda. :)

wcyber

takodje ... kad vidim na fejsu kako traze i prodaju te fabricke uredjaje stare 20 godina, zaista ne razumem poentu.. ok ako neko zeli da ima sve fabricki iz nekih muzejskih razloga, al funkcionalnost im je nula, a ispravnost upitna  :pije:

Goxxy

Za Lagunu 1 a mislim i za Lagunu 2 ne postoji Android rešenje. Tako da...

wcyber

ma ne mora biti Android uopste.. moze i bilo sta noije krsteno sa USB/BT podrskom

mire

Citat: Goxxy poslato 21.03.2025. - 11:37
Za Lagunu 1 a mislim i za Lagunu 2 ne postoji Android rešenje. Tako da...

Ne postoji tipsko, ali postoji univerzalno. U lagunu 2 paše DIN i Double DIN varijanta, pa po volji... Ako bi neko baš hteo da se igra, može i displej da digne gore. Na onom uređaju koji sam ja imao u laguni 3 je ekran odvojen i povezan flet kablom na uređaj.

zokce

Gore je prostor bas malecki za bilo kakav android ili neki 1din sa izvlacecim ekranom, a za bilo kakav sa tac skrinom je daleko, vec sam razmatrao takvu kombinaciju. Dabl din bi dosao u obzir na postojecem mestu ispod poklopca a jos bolje bi bilo da se izvadi komplet sa sve drzacem za case i stavi neki za nisana ili slican po dimenzijama. Meni je to malo skupo pa trpim sa ovim sto imam.

mire

Da jasno skroz. Mislio sam kad neko već reši da ulaže. Fabrički uređaji su bukvalno najgora opcija, a nije da je to neki kolekcionarski auto pa da se čuva originalnost.

SasaLaguna95

Uspio sam izvući sve kablove i žice...cak sam uzeo i 3 kabla od antene i antenu sa krova (to nisam planirao busiti krov i raditi, prije bi kupio onu unutrašnju antenu kao onaj poljak sa yt)
Slikam poslije sve kad budem u garazi, neke žice sam morao presjeci, jer idu bukvalno od vrata od vrata, većinu sam obiljezio koji su pin i gdje idu
My car = My rules !