Dobrodošli na Renault Forum Serbia! Da bi ste imali pun pristup forumu potrebno je da se predstavite u delu foruma Novi članovi otvaranjem nove teme i da popunite datum rođenja u Profilu.

Fabricka navigacija Carminat - Iskustva, saveti, problemi

Započeo nenasan, 18.02.2009. - 21:58

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Click

Vozio sam Lagunu coupe GT koja je registrovana u januaru  i nije imala mape, tj., nema ih jos uvek...

mire

Citat: vasilj koprivica poslato 02.07.2009. - 11:29
Problem je sto sve te mape imaju serijski broj pa ne mogu da se kopiraju!
Da je tako, onda meni ne bi radila ova east europe koju imam u laguni...

sal

i ja u svom autu imam fabricku carminat navigaciju (sa monohromatskim displejem) , ali nazalost nemam neophodni CD  :??:

ima li nekog nacina da se nabavi CD?

napominjem da je auto kupljen od nekog nemca i poruke u meniju su na nemackom (kaze mi da ubacim CD)

sta moze da se uradi ??

nenasan

Malivuk612

sal

da li neko moze da mi kaze kako se namesta sat ?

ja u svom autu imam fabricku carminat navigaciju (sa monohromatskim displejem) , ali nazalost nemam neophodni CD

MarcosBG

Imam fabricku navigaciju carminat..e sad..ne razumem se kakav je ekran  :help: ...imam i neki cd od navigacije i imam mapu austrije,nemacke...sta treba da radim da bih imao istocnu evropu?

rmilenko

Srbiju ne mozes imati  :place:
Na netu sam nasao DVD sa Carminat mapama za 2009/2010 i dobio SLO i HR, ali Srbije nema.
Svaki stand-alone GPS je bolji od fabrickog renault-ovog.
Ja imam iGO 8.3.x i nenadje*iv je :D

Exception®

Citat: rmilenko poslato 28.05.2010. - 18:27
Ja imam iGO 8.3.x i nenadje*iv je :D

I košta 6x manje nego fabrička navigacija :too:. Druga stvar je kad kupiš polovnjaka sa navigacijom kao većina forumaša što ima navigaciju u :renault:

ΕΛΛΑΣ

MarcosBG

Laguna2002

Za sada je to jedna od opcija, a druga je da se uzdaš u sebe i auto kartu kada si u Srbiji, a da navigaciju koristiš za Grčku, Hrvatku i sl.

nenasan

zojan

A jedno pitanjce oko navigacije, elem u espaceu kad sam ga uzeo nije je bilo osim sto je iz zvicnika (levo kod soferke)viri kabl na koji je bila verovatno nakacena navigacija
Auto je 2005.

Da li se isplati da je trazim da kupim
ili da batalim posao i uzmem neku 'obicnu' kao i svi drugi (pretpostavljam da mi konektor u tom slucaju nece da sluzi nicemu) (takodjer u pretincu kod suvozaca ima jos jedan konektor (pretpostavljam za bluetooth), pretpostavljam da ni od njega nema vajde

rmilenko

Batali.
Uzmi neku normalnu navigaciju i uzivaj.
Ionako na fabrickoj nema mapa Srbije.
Ja imam fabricku i nemam nikakve koristi od nje.

Nikola_G