0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.
Problem je sledeci ili pitanje: Kad auto prenoci na ovoj zimi i ujutru kad ga upalim grejanje ne duva, nego moram da ugasim auto i kad ga ponovo upalim sve shljaka super. Da napomenem da grejanje nikad ne iskljucujem na OFF stalno stoji upaljeno, automatska klima je u pitanju i taj problem se javlja samo kod prvog jutarnjeg paljenja. Jel neko zna o cemu se radi?
Ne radi to drugo paljenje Naravno da neće da počne da duva dok centralni računar ne dobije povratnu informaciju da može da dozvoli paljenje podsistema za klimu. Vozi 3-4 minuta i počeće da duva.
Hvala Bane...Jednom mi je radio u mestu oko 5 minuta dok sam ocistio sneg i nije pocelo da duva...
Nego mene drugo nešto interesuje, na kom principu radi automatska klima? Da li bi on sam trebao da digne neku određenu temperaturu i da je održava ako ja uključim ono "auto" ili kako?
Aj bas cu sutra da vidim. Malopre sam otisao i ugasio duvanje na OFF, pa cu ujutru da vidim sta ce se desiti kad upalim auto pa naknadno duvanje. Ako bude ista prica onda ga necu ni gasiti, jer me nesto smara da stalno razmisljam da ga gasim! Hvala jos jednom.P.S. Bane, mislim da se znamo iz nekadasnje PC igraonice F80 ako sam te dobro prepoznao sa slika na forumu.
Interesuje me gde se nalazi motor ventilatora kabine u Meganu 2, juce je prestao da radi, pa bi da pogledam o cemu se radi,ako je neko imao slicnih problema pa da mi pomogne, bio bih mu veoma zahvalan. Znaci sve je super funkcionisalo,automatska klima je u pitanju, na dispeju sve lepo radi,samo nece da 'duva' ni na jednoj brzini,sto se kaze mrtvo je. Unapred zahvalan na pomoci.P.S.Pretrazio sam teme na forumu i koliko sam ja video samo jedan clan je imao problem slican mome,ali voleo bih detaljnije neko da mi kaze gde je taj motor.HvalaEDIT: Spojene teme
Imam isti problem, samo na m3 i manuel klimu.Ako ima neko neki hint bio bi zahvalan.
Imam i manual a i video sam da to nije preterano komplikovano pa ću na proleće naći neki polovan ventilator i sam ga zameniti. Inače mi je majstor rekao da čaura može da se reši ali da će posle nekog vremena taj sloj koji se nanese od temperature da se zalepi za osovinu jer nisu od istog materijala i da napravi još veći problem.