0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.
Pogledao sam snimak. Ta dva odvoda cu morati da procistim sam tj da skinem oplatu tocka i to crevo. Cemu sluze ti cepovi na kraju creva, zar ne bi bio bolji protok bez njih? Majstor je razmontirao te plastike kod brisaca, malo produvao levu stranu (2 sekunde bukvalno), a desni odvod je samo srafcigerom procackao i vratio sve nazad. Morucu opet da postavim pitanje, da li tu postoji jos neki odvod unutra kod ventilatora kada prelije? Ne mogu da verujem da je napravljeno po principu, ako ti se zapusi i prelije imas problem, pa rasklapaj celu tablu i ceo sistem ventilacije. U tom koritu kod brisaca, kada se nakupi voda dubine 5 cm, prelije u kabinu (koliko sam ja mogao da vidim), pa mi je nelogicno da nema odvod i taj deo unutra u ventilaciji. Majstor tvrdi da usis ventilacije nije tu i da nema gde da prelije. Kaze da je to samo odvod ispod brisaca, sto po meni nema smisla. Napisao sam da je bio mokar filter i da je buckao ventilator od ventilacije, tako da je sigurno voda usla. Kako i kuda je usla, kako i kuda je izasla , to nikako ne mogu da skapiram.
Moraš rastaviti i pregledati ventilator.