Dobrodošli na Renault Forum Serbia! Da bi ste imali pun pristup forumu potrebno je da se predstavite u delu foruma Novi članovi otvaranjem nove teme i da popunite datum rođenja u Profilu.

Brisaci

Započeo Malivuk612, 23.02.2009. - 00:31

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Drobac

Kod mene tako rade i prednji, pre vode.

Ap0calypto

Namerno napravili, da bi se brže trosili i šoferku grebali :)

Sent from my Poco using Tapatalk

"A delusion held by one person is a mental illness, held by a few is a cult, held by many is a religion."
— Robert Todd Carroll

alexsasa

Citat: wcyber poslato 19.09.2024. - 11:58
kao sto rekoh, al moram opet .. efikasnost brisaca jako zavisi od toga sta je na soferci, koliko je masna, cime je premazana, koja se tecnost za prskanje sajbne koristi
Koristim tecnost sa omv-a uglavnom, soferka je imala sitna ostecena verovatno pa zato brisaci nisu radili dobro.

Sent from my iPhone using Tapatalk

wcyber

tako je .. hrapavost soferke, slicno kao farovi kad ispucaju.. sitna ostecenja koja se prelivaju i vide na zalazecem suncu najvise ... koju je meni izmedju ostalog dosta popravilo redovno mazanje water repelenta ..

Ap0calypto

Idem da mazem, nema druge

"A delusion held by one person is a mental illness, held by a few is a cult, held by many is a religion."
— Robert Todd Carroll

wcyber

sigurno ima i drugih sredstava namenjenih bas za ovaj oporavak soferke

evo ovde spominje glass polishing sredstvo

https://www.youtube.com/watch?v=P49p26uZ1yQ

zokce

Ja uzimam iskljucivo jeftine brisace, dok traju, traju. Pa nove opet, i tako, uglavnom jednom godisnje.

Ultrena

Moze ovde https://auto3n.ru/
Unesi broj sasije u pretragu, po VIN, izbaci kataloski...

Ap0calypto

Stigao danas iz Kine, sa dve gumice, 26" velicina. Videćemo kako brise, kvalitet je dosta dobar, deluje jako čvrsto

— Robert Todd Carroll

alexsasa

Ja naleteo na ove, videcu kako brisu. Na prvi pogled deluju kvalitetno, vidim da im je Valeo novi vlasnik.

Sent from my iPhone using Tapatalk

boblegend

Moj odnos prema brisačima je otprilike, svi su dobri dok su novi   :fucka:

wcyber

s obzirom da kvalitetne brisace ne menjam na period manji od 5 godina, za mene je sve jasno  :pije:

Ap0calypto

Koji bre brisaci traju 5 godina?

— Robert Todd Carroll

wcyber

ne znam, na scenicu 2 su mi valeo trajali preko 5 god bez problema

sad sam uzeo bosch..  nemaju jos god dana, ali se nista nisu promenili do sad, ni najmanje..

Ap0calypto

Videćemo Bosch, tek neka 3 meseca prošlo. Samo da se setim da ih ne palim kad je zaleđena šoferka :D

— Robert Todd Carroll