Dobrodošli na Renault Forum Serbia! Da bi ste imali pun pristup forumu potrebno je da se predstavite u delu foruma Novi članovi otvaranjem nove teme i da popunite datum rođenja u Profilu.

Brisaci

Započeo Malivuk612, 23.02.2009. - 00:31

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

fica8

Citat: fLiP poslato 24.02.2009. - 18:39
Imaju u metrou i Boshove :) Kostaju oko 350 dinara pa do 700 ali u paru. A ovo gore je po komadu.

cisti ORIGINAL........ :rotfl: :rotfl:

Malivuk612

uvozno bre...  al iz Sapca  :rotfl:
mada obicne Bosch u Hitu prodaju za 350-400 din/kom

fica8

Koliko vama traju ti kvalitetni brisaci po 50e pa navise?
A ovi drugi koliko vam traju te kopije brisaca ili kako god? Pitanje za sve.

pitanje za sve=koliko vam traju ovi kvalitetni brisaci a i ovi koji imaju kopije koliko vama?

fLiP

Pa ja sam ove "Kvalitetne" promenio prosle zime... bas negde u ovo vreme dec. jan. februar. Da ne trazim sada po servisnoj knjizici... ali mislim da je tu negde bilo. Ako nema i vise od toga.

Click

Origi Bosch oko dve godine bez problema...

Malivuk612

na 406 original Valeo, obicni, evo druga zima... i jos su super... ne ostavljaju tragove...

na laguni ne znam kad su menjani... ako su menjani uopste  :rotfl:

Boki

Da se nadovezem na pricu....ni Champion brisaci(stare generacije) nisu uopste losi.Vec trecu godinu na belom cliu rade kao da su juce stavljeni! :yeah:
Nisu sale za umove male

fica8

ja isto imam champion dao sam oko 20e sad dal su original ili bulgarski pojma nemam.........a skinuo sam neke mislim da su original......
sve u svemu dal dao 600-700 kinti ili 50e isti je djavo.............u zivotu nista nije savrseno..... :bigl:

nego da pitam posto su mi se po soferki pojavile neke vrlo vrlo sitne bele tackice kako se skidaju?dal neko zna.....
provaljuju se samo kad bije sunce direktno.....

Malivuk612

operi ti to malo bolje  :bigl:

bokim80

Brisaci koje trenutno imam su vec bili na Meganu kad sam ga kupio a to je bilo negde krajem oktobra prosle godine. Tako da ne znam ni kada su stavljeni da bih mogao da kazem koliko traju. Za sada jos uvek ekstra rade i veoma mi znaci da mi uvek bude kristalno jasna preglednost na soferki tako da necu stedeti kada ih budem menjao. Znaci Bosch ili Valeo ali ova varijanta savitljivih brisaca.

sasha

Danas nakon posla otisao do Hit-a da kupim brisace, prednje (bosch) i zadnji (orig), sve za 1500din. Kada sam posao kuci poce ova kisurina i mogu reci da sam sasvim zadovoljan kako rade.  :ok:   

fica8

jel mogu ja da narucim da mi posalju iy hita ceo taj komplet za 1500 posto sam iz nisa,preko poste ili post expres?

Malivuk612

mislim da je za tebe malo skuplji zadnji... mnogo je veci nego na megiju... a trebalo bi da moze, il ce ti reci da kupis tu kod ovlascenog...

sasha

Citat: fica8 poslato 10.03.2009. - 13:38
jel mogu ja da narucim da mi posalju iy hita ceo taj komplet za 1500 posto sam iz nisa,preko poste ili post expres?

Zar nemas nikog u bg da ti posalje autobusom? Samo da znas da je ta cena za clanove rks, tj uz clansku karticu (da vidi dva prsta iz dzepa  :rotfl: ) i popust koji ona donosi. Bez nje bi bilo malo vise, valjda 10%

Mr.Black

Mislim da ce decko odustati  :zubo: