Dobrodošli na Renault Forum Serbia! Da bi ste imali pun pristup forumu potrebno je da se predstavite u delu foruma Novi članovi otvaranjem nove teme i da popunite datum rođenja u Profilu.

Brisaci

Započeo Malivuk612, 23.02.2009. - 00:31

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

banem

Citat: Dogac poslato 13.03.2009. - 08:34
Baš me zanima šta će ti reći za kočnice.Pitaj i za kočionu tečnost...u knjižici kaže na 120.000 km ili 4 godine.  :yes:

Remontovane su na 61000, 2007. :)

Ništa drugo nisu našli... filteri, ulje, brisači i gotovo.

Dogac

Znači nije mnogo bolelo!  :too:
"Samo svemir i ljudska glupost nemaju granice ... Samo za ovo prvo još uvek nisam siguran" (Albert Einstein, 1879-1955)

banem

Nije... Kad kupiš polovan auto nikad ne znaš u kakvom je stanju. Za sada već drugi servis - ništa. Jedino mi crkla sijalica u pepeljari, to je do sada najveći kvar.

Filip

Jel zna neko kako se skida zadnja rucka brisaca na clio ph2. Odvrnuo sam onaj sraf ispod maske rucice, ali ona nece da spadne a plasim se da zapnem da ne polomim nesto. Hocu da "podignem" malo rucicu jel kaci 3 vrata i nazalost je ona plastiketina zaparala farbu...
Captur 1.3 tce 2025

Malivuk612

pitaj Dogca  :rotfl:

bolje skokni do Vukovica dok si u Sapcu...

Filip

Ma da... Zadnji put mi je uvalio turski branik i neku jadnu haubu za belog, a placeno je bilo papreno ... I uz to jos su i  sve tako jadno sklopili - haubu, far branik i krilo da je to uzas, dva prsta mozes da stavis izmedju branika i haube... (u sustini sam ja kriv sto nisam uzeo polovne delove sa nekog otpada...). A da ne pricamo o tome da kod njih nema popravke,samo novo... kad su me dizne zezale, bilo je vadi i menjaj, nema tu ciscenja... za komp koji je gubio kontakt na dzeku ... vadi i menjaj ... Naravno, da smo ocistili dizne i sad radi ko metak... itd...
skip skip ...
Captur 1.3 tce 2025

Malivuk612

procitaj na prosloj strani kako je Dogac majstorisao oko zadnjeg brisaca pa ga polomio...  :tup:

Dogac

Citat: Malivuk612 poslato 21.03.2009. - 15:21
procitaj na prosloj strani kako je Dogac majstorisao oko zadnjeg brisaca pa ga polomio...  :tup:

:beee: :beee: :beee:
"Samo svemir i ljudska glupost nemaju granice ... Samo za ovo prvo još uvek nisam siguran" (Albert Einstein, 1879-1955)

Filip

I kako se na kraju skida, bez da se bilo sta polomi?
Captur 1.3 tce 2025

Boki

Mislim da se mora malo jace povuci (posle odvrtanja srafa) bar je tako na cliu I :nezna:
Nisu sale za umove male

javu

Pozdrav, drugari!

Imam jedno pitanje. Mozete li mi reci koliko u Srbiji koštaju brisači za Megan Sedan 2007. godiste?
Ovdje u BL kostaju 120 KM! Juce provjerio u jednoj prodavnici dijelova za francuska vozila, a danas zvao servis Klindic, tamo kazu 100 KM.

Da l su oni normalni? Pa brisaci da kostaju 60 e, pa, ne znam sta vise reci...

Edit Spojeni topici

nenasan

Ne diraj to bez radapcigera.
To toliko patinira ta legura tako da samo radapcigerom možeš lako skinuti,sve ostalo je rizik.

Malivuk612

^^^ pa jel imas ti?
kolko se secam, to je ono sto ima iglu u sredini i one "pipke" sa strane, pa kad se ona igla namotava, on izvlaci...? al sam ga objasnio svaka mi cast...  :strah1:

Dogac

fLiP