Dobrodošli na Renault Forum Serbia! Da bi ste imali pun pristup forumu potrebno je da se predstavite u delu foruma Novi članovi otvaranjem nove teme i da popunite datum rođenja u Profilu.

Korektori, boje za ogrebotine

Započeo Click, 26.03.2008. - 20:22

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Aki

Baniraj ga.  :lool: :lool:

Ma koja prava, dobro je napravio da je to prebacio, ja sam zakasnio kopirati.  :banghead:

Click, samo deri čovječe.  :ziveli:

Exception®

Ma Aki, ja se malo šalim :) . Napred Click :jupi:
ΕΛΛΑΣ

Click

A odakle sam ja to skinuo?  :nezna:

Aki

Ne opterećuj se Click.  :ziveli:

Ex, znam da se šališ. Baniraj ga svejedno.  :hahahi: :hahahi: :hahahi:

Exception®

Citat: click poslato 08.04.2008. - 22:35
A odakle sam ja to skinuo?  :nezna:

Odande odakle je skinuo i Aki i svojevremeno postavio na HR forum  :rofl: :rofl: :rofl:

2 Aki: ne damo mi našeg Clicka, taj je prepun korisnih informacija kao i ti :too:
ΕΛΛΑΣ

Dule

Meni nije jasno od kud tolike boje, kada sam ja narucivao prvo Megane pa onda i Scenic imao sam na izboru nekih mozda 10-15 boja. :??:
Inace Click svaka cast na trudu, tvoji svi postovi bilo ovdje ili na RKH su vrhunski. :ok:

Inace kad sam narucivao Scenic, birao sam ziheraski jer se sa srebrnom ne moze fulati...izuzetno zahvalna boja, auto skoro nikada ne izgleda prljavo, ne vide se ogrebotine, a i meni se jako svidja.
Jedina mi je mana sto su mi nekako auti te boje manje uocljivi i bas iz tog razloga mi je drago sto je u zakonu Republike Hrvatske obavezna upotreba svjetala i danju iako sada nesto govore da ce mjenjati zakon pa da se u ljetnom periodu nece morati po danu paliti svjetla.
Po meni je taj zakon potpuno u redu jer stvarno su auti iz suprotnog smjera daleko uocljiviji pogotovo kad imaju tako neke boje koje se stope sa asfaltom.

Dogac

Od ovih milion boja ja kad sam kupovao clia imale su samo dve - crna i teget što mi je baš olakšalo izbor!
Ne bih voleo da je u ponudi bilo ovoliko boja...trebalo bi mi par dana da se odlučim!  :yes: :yes:
"Samo svemir i ljudska glupost nemaju granice ... Samo za ovo prvo još uvek nisam siguran" (Albert Einstein, 1879-1955)

Alhemičar

Da..realnost je nesto sasvim drugo..ovo su sigurno sve boje koje je Renault ikada koristio i koje jos uvek koristi,sto je jako lepo videti sve na jednom mestu..medjutim,kad dodjes u salon pocinje druga prica.Recimo kod mene za Clia 3..u prospektu je ponudjeno cini mi se 16-tak boja sto je za pohvalu,s tim sto nisu sve bile dostupne tada kada sam ja uzimao..mislim da se radi o zlatnoj boji i jednoj nijansi zelene(bas svetlo zelena,nisam siguran da sam ikada video 3-ku sa tom bojom  :laugh:).Ali moj izbor je bio veoma lak..hteo sam plavu i to bas ovu nijansu! Jedino sto nije metalic,ali nema veze..mogu ja pustiti metalicu da svira kad god hocu!  :hahahi:
Mislim da moj auto ima jos nesto osim dobrog izgleda.

Click

To su boje aktuelne game  :renault1: modela. Naravno da se ne koriste iste boje na Twingu i VelSatisu i zato ih ima toliko  :yes:

Kiko

Ne rade sve slike!

Popravite to jer ova tema je definitivno worthless without pics  :bigl:

fLiP

strasno kuda ide ovaj narod. Poceo da krade i boje.
Stvarno sto nestale boje?! Da ih nisu zamenili?

dreamband019

Jel zna neko koja je i kako se zove boja za branike i bocne lajsne na vratima kod Renaulta u Privileg i skupljim paketima opreme.Vidi sliku.Ko zna neka javi!!!Hvala :write:

Cherokee

Tesko da ce ko znati ovako.... Moj savet je da je bolje da odes u neku prodavnicu auto lakova, i tamo da ti ocitaju.... Sad ne znam gde tacno ima oznaka boje  :o: Da li ima negde nalepnica ....  :nezna:
while(!asleep()) {sheep++;}
Life is too short to remove USB safely.
Bolje biti smatran budalom, nego progovoriti i otkloniti svaku sumnju.

dreamband019

Na nalepnici je oznaka boje za karoseriju. Ipak ako neko slucajno zna ili je farbao plastike u ovu boju sa slike (branik), neka javi oznaku..   Pozdrav svima !!! :too:

urkepz

Ja na Sanderu imam Rouge Toro crvena i zadovoljana sam nijansom,mada bih voleo da je ton malo gusci.