Dobrodošli na Renault Forum Serbia! Da bi ste imali pun pristup forumu potrebno je da se predstavite u delu foruma Novi članovi otvaranjem nove teme i da popunite datum rođenja u Profilu.

Korektori, boje za ogrebotine

Započeo Click, 26.03.2008. - 20:22

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

jovke

Brate pa kad bi mi ovo dali u salonu da izaberem nebi kuci iso 2 dana!

Jel ima neku sliku crnog Megana 3, njega sam uzeo a ko zainat ne mogu nigde da nadjem sliku. 
Ponosni vlasnik Megana 3 u sacekusi!

jovke

Ponosni vlasnik Megana 3 u sacekusi!

Dogac

"Samo svemir i ljudska glupost nemaju granice ... Samo za ovo prvo još uvek nisam siguran" (Albert Einstein, 1879-1955)

nuk

jedno pitanje, od juce sam vlasnik scenic-a sa grise acier bojom, zreo je za poliranje i sad, potrebna mi je polir pasta u boji ne bi li supljine tj. sitna ostecenja laka od kamencica po haubi ostale bele, pitanje glasi koju boju bih trazio kao najpriblizniju toj?

automobi.li

Crazy Laguna2.2dCi

I don't drive fast, I only fly low.
RENAULT RULES!

Blazar

Adam

Citat: automobi.li poslato 24.08.2010. - 15:11
Ajde  :harmonika:

:celb1: :celb1: :celb1:

Sivi Clio crvene boje...

P.S. Možda je ko moja...  :nezna:
"Kažete da ste neshvaćeni, mladi prijatelju. Strpite se. I dijamant je u osnovi ugljenik, ali je umeo da čeka."

automobi.li

Prvi postovi su bili nazivi i kodovi nijansi http://www.renaultforumserbia.com/index.php?topic=169.0 zanimalo me koja je ova...

Kenjee

Citat: automobi.li poslato 24.08.2010. - 14:42
Koja je ovo boja?

NV632 Gris Boréal (Nacrées varijanta ili ti sedefasta)
Imate li ono gumeno sto ide ispod motora?

automobi.li

Citat: Kenjee poslato 25.08.2010. - 03:44

NV632 Gris Boréal (Nacrées varijanta ili ti sedefasta)

Aha, hvala, misliš MV632 Gris Boréal  :respect:

Kenjee

Po slici kontam da je ista kao moja, a ona je bas NV632 sedefasta Gris Boréal.

Jedna od te dve je.

Imate li ono gumeno sto ide ispod motora?

damal

Pre par dana pročitah (sekcija o automobilizmu B92) jednu veoma interesantnu informaciju. Tražio sam na forumu ali je nisam našao pa evo, ako neko može neka potvrdi, opovrgne ili dopuni.

Naime, da li neko zna kako je žuta postala Renault boja:
- e pa, nakon WWII francuska industrija je naravno bila devastirana, i francuzi nisu imali sredstava da ubrzano revitalizuju pogone. Međutim, poražena Nemačka, imala je na zalihama enormne količine žute boje koje su bile spremljene za feldmaršala Romela i njegovu ekspediciju u Africi. Kako se Romel tamo "kratko" zadržao u odnosu na planove Rajha i njihove "nabavne službe" to su preostale tone i tone žute boje koje su nakon rata a na osnovu ratne odštete pripale Francuskoj. Tako su sve post-ratne serije Renault 4CV masovno farbane u "Romelovu" žutu koja je godinama kasnije postala Renault žuta.....
:wavey: