0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.
Apsolutno. Zbog toga želim raditi sve servise na drugom mestu. Do sada sam radio kod R.Sava, nisam nezadovoljan.Nego oni ne daju pristup kolima, a ja nikad ne znam koja je količina ulja sipana.Za M4 1.5dci je 5,40lit, a za M3 1.5dci je 4,80lit.Ista snaga, K9K657 i K9K636.Zašto je količina povećana, ne znam.Zadnji put sam ulje (elf RN720) kupio u Reno Sava, imao sam svoj litar, kupio sam kod njih 5 kanti po litar.Vratili su mi pola litre.Kada smo došli u BG 73000km, a kada smo se vratili 82000km.Tada je merač pokazivao 5mm od maksimalnog.Merim ujutro, pre paljenja, tada mi se čini najbolje.Sad ću ići meriti ponovo, da vidim koliko je ulja tačno i motoru, pa ako treba dosuću pola od pola litre.Sve ovo mi je malo blesavo, jer bilo bi idealno da znam koliko je od min do max.Edit:Možda nisam dobro napisao, objasnio... domaćinski servis utvrdi sa tobom da je na max, a ti onda voziš i pratiš. Ovi ovlašćeni kažu da su sipali...Svedok sam da dosta urađenog nije urađeno. Ovo navodim za šveđane.
Apsolutno. Zbog toga želim raditi sve servise na drugom mestu. Do sada sam radio kod R.Sava, nisam nezadovoljan.Nego oni ne daju pristup kolima, a ja nikad ne znam koja je količina ulja sipana.Za M4 1.5dci je 5,40lit, a za M3 1.5dci je 4,80lit.Ista snaga, K9K657 i K9K636.Zašto je količina povećana, ne znam.