0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.
^ To je jasno, ali npr da je ok da trose po pola litre na 1000km... Pa dok dodje vreme za mali servis, ostane suv karter
Zato postoji merač ulja, šipka!
1. dozvoljena max potrosnja kod Renaulta je 0.5 L/1000 km2. noviji motori potpadaju pod kategoriju tzv niskofrikcionih motora i stoga gucnu ulje;3. potrosnja ulja zavisi od stila voznje, kvaliteta ulja, tipa voznji (grad/visoke brzine), kao i vrste motora i kvaliteta njegove izrade;4. za 2.0 TDI dozvoljena potrosnja ulja je 0.5 L/100 km, sto postaje realnost kada auto prebaci 100.000 km. Dakle, od servisa do servisa popije 5L.5. dCi ako se normalno vozi nema primetnu potrosnju ulja na 10.000 km, cak ni na 200.000 km.
Evo slika koja je iz manual-a iz lagune, pa procijenite sami! Otvorio sam ovu temu bas zbog ovoga sto pise u manual-u, trazio sam po netu nesto vezano za ovo ali nisam nasao nista da valja. Cuo sam i price da savremeniji motori trose vise ulja nego starije generacije motora sto ne znaci da je ovo istina. Isto vrlo mi je bitno dje moze da se kupi originalno elf ulje, jer jos nisam naletio na neko takvo sudeci po nacinima za prepoznavanje divljeg ulja za koje sam saznao. Da li ima razlike potrosnje ulja kod benzinaca i dizela? Mislim da ima i da benzinci trose vise, npr. dizel gorivo ima svojstva da podmazuje i cuva masinu koje benzin nema....
caletov kolega je kupio Superb novi, 2.0 TDi 140 konja, mozda ga vidjate po gradu, srebrni, alu felne...od kad ga je uzeo presao je skoro 30.000, trosi mu auto preko 2l ulja na 10k, u servisu mu govore da je to normalno...
4. za 2.0 TDI dozvoljena potrosnja ulja je 0.5 L/100 km, sto postaje realnost kada auto prebaci 100.000 km. Dakle, od servisa do servisa popije 5L.