Dobrodošli na Renault Forum Serbia! Da bi ste imali pun pristup forumu potrebno je da se predstavite u delu foruma Novi članovi otvaranjem nove teme i da popunite datum rođenja u Profilu.
I

Potrosnja ulja

Započeo invisible4u4ever, 19.03.2009. - 02:02

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Blazar

A dje covjek moze da kupi 5L kvalitetnog ulja za Renault-a?  :165fs373950:

RS TEAM

Euro auto, Vojvode Stepe, ne znam koji broj al" na samom su početku 200m od Autokomande
Renault Clio III Sport 8:47.48
VW Golf R32 8:49

oktopod

Treba pogledati i u nekom ovlaštenom servisu ako ne nabavljaju na burad, kako izgleda pakovanje, skoro kad sam bio u Delti po original nosač motora pošto sam sa zamenskim imao trip da će se auto raspasti (off), sam primetio da se konzerve Selenie totalno razlikuju od onih u radnjama...   :blink:

Blazar

E odlicno pogledacu u Vojvode Stepe a i u ovlascenim servisima kad budem mijenjao ulje, jer ovo sto mi je sipano je lose ulje.  :mad_6:

Miki

I ja imam isti problem Clio 1.2 16v primeto sam da je na 10.000 km potrosio 0.7-0.8 L ulje,pa se pitam da li je to normalno ili nenormalno. :banghead:Auto ide odlicno,odlicno vuce kompresija ok.
Ne brze od zivota

Blazar

Ta potrosnja ispod 1L na 10.000km je minimalna, samo ceraj i ne brini  :driver:

Miki

Hvala kolega na savetu a mislio sam da je riknuo motor.Znas one fore- ne treba da trosi ulje uopste ni gram, motor ti duva,prodaj to sr*nje-vise mi je i muka.Pozzz :cancan:
Ne brze od zivota

fLiP

Da li volis da ocepis ponekada preko 5000 o/min?

Miki

Ne brze od zivota

fLiP

He he he onda ne brini mnogo. Probaj, potrudi se barem, da ga vozis penzionerski do 4500o/min. pa vidi da li ce ti smanjiti potrosnju. :D Ako ne prelazis puno to ce sigurno biti period od pola godine :D hehehe tako da sam siguran da neces imati toliko strpljenja. U svakom slucaju uzivaj u voznji :) Mora da trosi, ali ne bi valjalo da ti potrosi 1l na 5000km. :(

Adam

Koliko ulja moze da stane u ''rezervoar''? i da li ume da laže računar što se tiče potrošnje ulja? Meni na računaru pise da fali 2 crte do maximuma, a kad ga ja izmerim, par milimetra od vrha... pa  :nezna:
"Kažete da ste neshvaćeni, mladi prijatelju. Strpite se. I dijamant je u osnovi ugljenik, ali je umeo da čeka."

RS TEAM

Isto kao i benzina :write:

Adam

:rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: Pa još kad bi auto isao na ulje...  :lool: Ozbiljno koliko moze da stane?
"Kažete da ste neshvaćeni, mladi prijatelju. Strpite se. I dijamant je u osnovi ugljenik, ali je umeo da čeka."

RS TEAM

Ma nemam pojma ja ga nikad nisam sipao,a ni dolio, malo progooglaj

Adam

Pa nisam ni ja...valjda neko sa foruma zna...sad me mrzi da googlam...  :nezna: :fucka: :smoke: