Dobrodošli na Renault Forum Serbia! Da bi ste imali pun pristup forumu potrebno je da se predstavite u delu foruma Novi članovi otvaranjem nove teme i da popunite datum rođenja u Profilu.

Vulkanizeri, limari, lakireri i ostali majstori - preporuke

Započeo Malivuk612, 20.03.2009. - 11:49

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Solunski Ranger

Ja sam cuo da je teska za odrzavnje crna mat tj. lako se prlja  :nezna: Ali izgleda extra stvarno  :oo: Kod nas u Vrbasu ima najvoviji BMW 5 u skroz crnoj mat boji i izgleda mnogooo dobro. Naravno odradjen je folijom. U Srbiji nije skupo kao na zapadu. Meni je to extra jer stiti farbu i kad dosadi skines ili stavis drugu  :yeah:
Mi šoferi barabe smo teške,koje neda mora ići peške
Deca na zadnjem sedištu uzrokuju incidente. Incidenti na zadnjem sedištu uzrokuju decu

Crazy Laguna2.2dCi

A jel radu u Srbiji sva vozila? :nezna: Kod nas radu samo vozila do 3 godine. :banghead: :banghead: :banghead:
I don't drive fast, I only fly low.
RENAULT RULES!

damal

Kod vas i nema starijih vozila pa ste se razmazili.  :rotfl:
Ovde rade ko god plati..

singer

Citat: torrente poslato 14.04.2011. - 12:19
ljudi ne znam gde da napisem svoj problem,a reko ovo je ta tema...
ovako jutros da upalim auto,kad ono iza  mesta gde se sipa gorivo prema zadnjim vratima neko mi je ulubio megana...
kao da se neko jako naslonio sa šakom i ulubio,nije se farba oštetila,nije se ni linija tj onaj fazon pokvario,samo se ulubilo...
e sad,kako to rešiti,da li sam kuci da skinem tapacirung i probam vratiti ili ima nesto bolje...
molim vas za pomoć!!!

okaci sliku,u sustini mozes sam da to ispeglas rukom iznutra(ako mozes da je zavuces),prvo ugrej lim(ili na suncu par sati ili fenom) pa polako rukom(zamotaj ruku u krpu) i krenes da guras polako ukrug spolja ka centru ulubljenja.nekad je dovoljno jedan stisak u cetar ulubljenja i iskoci lim nazad kao da nista nije ni bilo.

zato ti kazem da slikas pa da vidim. :)

akaboka

Kako se ta folija posle skida?Da li se na kolima,na laku vidi neki trag od folije?
:wavey:

Dogac

Ma uradiš neku manje kvalitetnu pa će se sama skinuti.................................sa sve farbom i lakom  :laugh: :laugh:
"Samo svemir i ljudska glupost nemaju granice ... Samo za ovo prvo još uvek nisam siguran" (Albert Einstein, 1879-1955)

akaboka

U to ne sumnjam i da je u pitanju skuplja folija :celb1:
:wavey:

Milan.S.90

Citat: akaboka poslato 07.09.2011. - 14:08
Kako se ta folija posle skida?Da li se na kolima,na laku vidi neki trag od folije?

skida se isto kao sto se postavlja....fenom se greje i skida ako lak nije bio ostecen nece biti ni ostecenja kad se skine folija

novabaklava

Citat: torrente poslato 14.04.2011. - 12:19
ljudi ne znam gde da napisem svoj problem,a reko ovo je ta tema...
ovako jutros da upalim auto,kad ono iza  mesta gde se sipa gorivo prema zadnjim vratima neko mi je ulubio megana...
kao da se neko jako naslonio sa šakom i ulubio,nije se farba oštetila,nije se ni linija tj onaj fazon pokvario,samo se ulubilo...
e sad,kako to rešiti,da li sam kuci da skinem tapacirung i probam vratiti ili ima nesto bolje...
molim vas za pomoć!!!
Probaj sa vakuum gumom za toalet.Nije rizicno za farbu kao grejanje/hladjenje, a nemora nista da se skida(samo obrisi mesto gde radis i izvuci brzo  PLOOP!!!) Dok sam vozio Punta imao je mekan lim, pa se na krilima ulubi dok se neko nasloni. Vracao sam 100 puta i nije se primecivalo.

Panta011

A moze da posluzi i nosac navigacije ili mob telefona koji se vakuumom lepi na soferku za izvlacenje takve vrste ulubljenja :smile:
Ako nađeš put koji nema ni jednu prepreku, onda je to put koji verovatno ne vodi nikuda.

nebojsava

Manijak (da ne kažem neku težu reč) koji je hteo da se parkira ispred mene ogrebao mi je plastično krilo blatobrana (sastav) na Meganu sa leve strane i malo ga iskrivio a i farba je na par mesta malo oštećena . Kako najbrže i najbezbolnije da saniram nastali problem jer mi ogrebotina bode oči + Vaša procena vrednosti predviđenih troškova  ?

Pozdrav iz Kraljeva,

Nebojša

pedjolino76

ima li neko autolimarsku radnju da je iz novog sada i sa ovog foruma .hvala

Exception®

ΕΛΛΑΣ

singer

ko me to proziva  :bat: :celb1:

@pedjolino76

""kaj te muci cakani?""
:kez:

pedjolino76