Dobrodošli na Renault Forum Serbia! Da bi ste imali pun pristup forumu potrebno je da se predstavite u delu foruma Novi članovi otvaranjem nove teme i da popunite datum rođenja u Profilu.

Vulkanizeri, limari, lakireri i ostali majstori - preporuke

Započeo Malivuk612, 20.03.2009. - 11:49

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Exception®

ΕΛΛΑΣ

pedjolino76

hehh takav sam sta cu zato i pitam a ko pita taj neskita jel tako :tup:

singer

pedjolino76

nego druze da te pitam imas ti servis ili sta mislim  :help:

singer

Citat: pedjolino76 poslato 26.11.2011. - 21:23
nego druze da te pitam imas ti servis ili sta mislim  :help:
nego jel tebi treba servis ili neko ko treba da ti uradi nesto limarsko-farbarski???

servis nemam ali usluzno farbam,a limariju imam coveka koji to radi. :yes:

pored mene je moj dobri i ozbiljni komsija automehanicar koji inace meni odrzava mog rendzu  :yes:

pedjolino76

ma treba mi limar da zakrpim par rupa na mojoj karoseriji al sto bi rekli sto jeftinije ,hehe malko pomognem malko on malko platim i rendzer i dalje jase heh :rotfl:

singer

pedjolino76

jel moguce da ovde nema neko iz novog sada ko ima co2  aparat da se zakrpi nesto na karoseriji ,da nemoram bas ici kod limara da me  odere jako za popravku.vise sam za nesto uradi sam sa nekim druzenjem  i picem hehe

singer

naravno da ima a ti mozes da slikas TE rupe pa da vidimo sta i kako!!!

VolodjaNS

Glupost da vece ne moze biti!

Parkiram juce auto jedno 4-5 metara od zgrade (4 sprata) i izmedju zgrade i mene parkiran jos jedan auto.
Osine sneg (sreca nije bilo leda) sa krova i osteti tri automobila (moj bas taj treci).
Ulubi mi krov i haubu.

Moze li neko da preporuci nekog proverenog limara u Novom Sadu?

chika.doctor

Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere. - Colin Chapman.

VolodjaNS

Citat: chika.doctor poslato 16.02.2012. - 22:42
Je li bila policija, da li je uradjen uvidjaj?
Ne. Nemam kasko tako da nisam siguran da li bi mi uvidjaj pomogao. Evo sad bas pricaju na jutarnjem programu na tu temu. "Mrka kapa", ima da ispraznim budjelar.
Ma palo je tolko snega (sreca nije bilo leda) sa krova da smo nas trojica lopatom otkopavali kola.

Auto je Renault Megane 1.5 dci, tako da mi treba pomoc da nadjem nekog dobrog limara u Novom Sadu.
Farba nije ostecena tako da mozda neko stvarno iskusan to moze da ispegla, dok je hauba minimalno ulubljena ali se vidi.

chika.doctor

Pa eno i nikolanixy je pisao kako je njegovom drugu na R19 pao sneg i led i polomio mu šoferku i ulubio haubu. Policija je izvršila uvidjaj i mislim da bi opština trebalo da isplati štetu, zato što je sa zgrade palo.. A čisto sumnjam da ima kasko, zbog toga sam i pitao..

Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere. - Colin Chapman.

VolodjaNS

Citat: chika.doctor poslato 17.02.2012. - 12:05
Pa eno i nikolanixy je pisao kako je njegovom drugu na R19 pao sneg i led i polomio mu šoferku i ulubio haubu. Policija je izvršila uvidjaj i mislim da bi opština trebalo da isplati štetu, zato što je sa zgrade palo.. A čisto sumnjam da ima kasko, zbog toga sam i pitao..
Na kojoj temi je opisan slucaj?

Inace treba mi pomoc novosadjana kao sto sam vec pitao!
Cuo sam za ovaj Auto-Sjaj u NS da su OK ali mi ipak treba neka preporuka da se ne zalecem i posle kukam na majstora.

Inace, drugar sto mi je ove preporucio kaze da ako na krovu ima da se "gituje" bolje kupiti drugi (polovan) jer krov hoce da ispuca vremenom???
Moze li neko da pomogne sa iskustvom oko ove tvrdnje jer ne mogu da verujem da ce ozbiljan majstor nesto da izgituje da bi to sutra ispucalo!?!

chika.doctor