Dobrodošli na Renault Forum Serbia! Da bi ste imali pun pristup forumu potrebno je da se predstavite u delu foruma Novi članovi otvaranjem nove teme i da popunite datum rođenja u Profilu.

Vulkanizeri, limari, lakireri i ostali majstori - preporuke

Započeo Malivuk612, 20.03.2009. - 11:49

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Vookela

Citat: VolodjaNS poslato 16.02.2012. - 18:09
Glupost da vece ne moze biti!

Parkiram juce auto jedno 4-5 metara od zgrade (4 sprata) i izmedju zgrade i mene parkiran jos jedan auto.
Osine sneg (sreca nije bilo leda) sa krova i osteti tri automobila (moj bas taj treci).
Ulubi mi krov i haubu.

Moze li neko da preporuci nekog proverenog limara u Novom Sadu?

Imam ja, ako hoces na PP da ne rekamiram ovde. Inace, ako je hauba puno ostecena, mozda bolje zameniti nekom polovnom.

chika.doctor

Slobodno napiši ovde, možda će zatrebati nekome.. :ok:

Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere. - Colin Chapman.

Vookela

Servis Tomas u Temerinu - limarija, plastika, uskoro i tehn. pregled...

AUTOLAKIRERSKA RADIONICA TOMAS

SRBIJA, TEMERIN
STEVANA DIVNINA BABE 23
TEL/FAX   021 /   840 736
MOB.TEL   064 /   2800 603
065 /   2800 603

Stragi21

Jel moguce da se sitne ogrebotine,cukanja ili ti mala udubljenja od stubica saniraju bez kompletnog farbanja?nadam se da me razumete sta mislim :o:
da se odradi smirglanje,ispravljanje ili popuna rupa i da se samo te ispravke ofarbaju a da se ne farbaju kompletni branici,krila itd. imam par sitnica koje bih da odradim.

chika.doctor

Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere. - Colin Chapman.

Stragi21

:yeah:

nekako se plasim da se to poznaje u odnosu na ostalo :nezna:

Cherokee

while(!asleep()) {sheep++;}
Life is too short to remove USB safely.
Bolje biti smatran budalom, nego progovoriti i otkloniti svaku sumnju.

Stragi21

Slikaci te detalje...
Moram da cimam komsiju da mi odradi to i da vidim a farbanje felni ali kako me krenulo,zenu i mene sacekacu jos malo,ko zna mozda jos nekog cuknem ove nedelje :doh: sto je najgore zato imam i twinga,za svaki dan i takva cukanja ali ga pozajmljujem dci drajveru precesto u zadnje vreme :banghead:

nuk

sve moze da se radi samo je problem to parcijalno farbanje jer je tesko odraditi da se ne vidi razlika, na tvojoj boji pogotovo ali nista nije nemoguce

milos scenic

Jel zna neko gde u Beogradu ima vulkanizer da radi nedeljom???

nuk

Beoguma kod Ade i onaj vulkanizer kod plavog mosta tacnije, kad se iskljucis sa autoputa pored avia pumpe pa krenes ka plavom mostu gledaj sa desne strane nekih par stotina metara pre semafora (al sam ga objasnio :hmm:), taj inace radi 24h
Ovo je sto ja znam :nezna:

milos scenic

Citat: nuk poslato 24.03.2012. - 23:14
Beoguma kod Ade i onaj vulkanizer kod plavog mosta tacnije, kad se iskljucis sa autoputa pored avia pumpe pa krenes ka plavom mostu gledaj sa desne strane nekih par stotina metara pre semafora (al sam ga objasnio :hmm:), taj inace radi 24h
Ovo je sto ja znam :nezna:
Mislis na onu ulicu sto ide ka onoj maloj MOL pumpi... ima dosta nekih servisa, perionica?

nuk

Bas tu, mala i neugledna vulkanizerska radnjica

sagittarius82

Citat: milos scenic poslato 24.03.2012. - 22:50
Jel zna neko gde u Beogradu ima vulkanizer da radi nedeljom???

imas kod buvljaka kad predjes raskrsnicu ka savi sa desne strane ...

pedjolino76

preporuka za nekog korektnog auto limara u novom sadu il ako neko zna da radi to imam par rupa na karoseriji