Dobrodošli na Renault Forum Serbia! Da bi ste imali pun pristup forumu potrebno je da se predstavite u delu foruma Novi članovi otvaranjem nove teme i da popunite datum rođenja u Profilu.

Vulkanizeri, limari, lakireri i ostali majstori - preporuke

Započeo Malivuk612, 20.03.2009. - 11:49

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

singer

Citat: pedjolino76 poslato 14.05.2012. - 21:34
preporuka za nekog korektnog auto limara u novom sadu il ako neko zna da radi to imam par rupa na karoseriji

opet ti pocinjes  :bat: :laugh:

zoki_ns

filni

Meni neki mozak udario vozaceva vrata na mom Klici... .. sa slike... pa ako neko ima nekog Limara iz BG-a... blize centru... neka javi ovde ili na PM ..kako vam volja...  :) Nije nista strasno..samo malo usla vrata ... boja nije skinuta..nista puklo..al moram to da ispeglam i koliko to zadovoljstvo moze da kosta..glupo mi da krnjim Kasko za ovo..jer nije strasno... Hvala unapred :)  :ziveli:

cika_kure

Ne znam pod koju grupu da svrstam ovo pitanje.
Treba mi dobar elektricar za Clio II 2003 godiste da je u blizini Panceva ili Beograda.

Hvala

EDIT: Spojene teme

tanana

Sve preporuke od mene za popravku limarije i farbanje u servisu na Starom sajmistu - Auto limarska radnja Tancic Bozidara, Zarija Vujosevica 45, u Beogradu, majstor je Mikan 063/332-171.
Radila sam nedavno popravke limarije (razne stete i cukanja na parkingu). Tacno po dogovoru preuzet auto; popravljeno i sve zavrseno za 3 dana. Auto opran predat na vreme....sta vise pozeleti.
Cena je srednja, ali kad su majstori u pitanju, nije najjeftinije prvi izbor. Po meni je najvazniji odnos cena - kvalitet.
Toliko od mene....da ne bude da se samo zalim :cool:

torrente

Pozdrav ljudi,kao sto znate led nam je svima u Indjiji unistio automobile,e sad da li vredi ispravljati ulubljenja na karoseriji po krovu po haubi po boku ...i da li uopste to sredjivati  ili voziti tako...

mire

Citat: tanana poslato 22.05.2013. - 10:42
Sve preporuke od mene za popravku limarije i farbanje u servisu na Starom sajmistu - Auto limarska radnja Tancic Bozidara, Zarija Vujosevica 45, u Beogradu, majstor je Mikan 063/332-171.
Radila sam nedavno popravke limarije (razne stete i cukanja na parkingu). Tacno po dogovoru preuzet auto; popravljeno i sve zavrseno za 3 dana. Auto opran predat na vreme....sta vise pozeleti.

Šta više? Pa, da traje. :) Moj pokojni ujak je negde krajem devedesetih, možda baš u vreme bombardovanja, kod Bate Tančića radio limariju na Kadetu E. Auto je ceo sređivan i zatim farban. Na žalost, već za manje od godinu dana kroz novu farbu je počela da probija korozija. Moguće je da to više nije tako, ali eto... ja ga pamtim po toj priči.

singer

Citat: torrente poslato 25.06.2013. - 12:18
Pozdrav ljudi,kao sto znate led nam je svima u Indjiji unistio automobile,e sad da li vredi ispravljati ulubljenja na karoseriji po krovu po haubi po boku ...i da li uopste to sredjivati  ili voziti tako...

sve zavisi kolika su ostecenja i koliko ti bode oci  :??:

farbanje celog auta (sto i nije tako losa opcija )kosta od 600-900e   

bolje je  nego farbati posebno pozicije zbog razlike u nijansi....

tamo gde led nije cuknuo ,verovatno imas ogrebotina po braniku ili donjem delu vrata...

:wink:

jajajaja

zar ne moze na vakum da se izvuce, mislim video sam velicinu leda, da li je i farba ostecena

torrente

i farba je popucala na dve ili tri rupe...ljudi ono je bilo strašno!!!Probacu da nadjem nekog ko to radi na vakum pa javljam,ako imate nekog za preporuku za taj vakum... :shit:

singer

bojim se da vakum ne moze tako velike čukotine  :nezna: :hmm:

Law

Citat: torrente poslato 25.06.2013. - 17:57
i farba je popucala na dve ili tri rupe...ljudi ono je bilo strašno!!!Probacu da nadjem nekog ko to radi na vakum pa javljam,ako imate nekog za preporuku za taj vakum... :shit:

I ja sam imao nesreću da te večeri budem u Inđiji. Bio sam kod jednog limara i kaže da za takva oštećenja ne pomaže vakum i da je farbanje neminovno. A to mu ya moj slučaj dođe oko 350 evrića. Malo će pričekati  :fucka:

Čuo sam da u Batajnici ima neki lik koji to izvlači magnetima. Ako nešto konkretnije saznam, javljam.

fLiP

U Resniku ima servis koji radi to izvlacenje da li pomocu vakuma ili neceg drugog. U svakom slucaju video sam da to dobro rade. E sada pitanje je samo da li to moze da se uradi jer udubljenja su bas velika.

torrente

bio lik i i Resnika i iz Zemuna ite...svi sa vakumima izvlače ,ali onolika ostecenja od leda ne mogu da odrade...najeftinije sto sam našao to je da se odradi hauba i krov bez bočnih vrata,cirka 500 evra!Ludilo  :165fs373950:

singer