Dobrodošli na Renault Forum Serbia! Da bi ste imali pun pristup forumu potrebno je da se predstavite u delu foruma Novi članovi otvaranjem nove teme i da popunite datum rođenja u Profilu.

Vulkanizeri, limari, lakireri i ostali majstori - preporuke

Započeo Malivuk612, 20.03.2009. - 11:49

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

torrente

zoki_ns

Moze li neka preporuka za dobrog autoplasticara u Novom Sadu?
Otpalo mi je jedna malo place sa retrovizora, crna traka koja dolazi po ivici, pa bih da to zalepim nazad.
Da li ce dobro drzati ako to zalepim sam superlepkom ?

mire

Bolje nekim dvokomponentnim, poput onih koje koriste modelari.

jajajaja

meni locktide (ili kako se vec pise) drzao ceo retrovizor skoro godinu dana dok nisam imao blizak susret sa nekim na putu za selo. 100 dinara.

usdp

Citat: zoki_ns poslato 12.01.2014. - 15:01
Otpalo mi je jedna malo place sa retrovizora, crna traka koja dolazi po ivici, pa bih da to zalepim nazad.
Loktajd gel ili 2 komponentni

mire

stanci

Citat: zoki_ns poslato 12.01.2014. - 15:01
Imas na pocetku bulevara Evrope. Zove se BG nekako  :kez: Bio sam tamo i profesionalni su. Bolje da ti to oni istope i urade u jednom komadu nego da sam lepis  :ziveli:
i takoo...

singer

zoki_ns

Zahvaljujem :)

Jel to ovo http://www.auto-delovi.org/prodavac/bg-autoplastik-218/
Gledao sam malo po netu pa ne mogu da nadjem. Jel znate mozda sa koje strane bulevara Evrope i da li je sa pocetka od limanske strane?

singer

sa limanske strane kruznog toka prema higijenskom(bulevarom),posle kr.toka desno 100m

stanci

Citat: zoki_ns poslato 14.01.2014. - 09:07
Zahvaljujem :)

Jel to ovo http://www.auto-delovi.org/prodavac/bg-autoplastik-218/
Gledao sam malo po netu pa ne mogu da nadjem. Jel znate mozda sa koje strane bulevara Evrope i da li je sa pocetka od limanske strane?

Nije to sto si nasao, nego ovo sto je kolega Singer napisao. A mogao je i on to da ti zavrsi  :celb2:
Znaci, sa strane limana kada uletis u kruznu prema Bulevaru Evrope, pa posle 100m odmah posle vulkanizera  :tup:
i takoo...

medans

To jeste adresa sto je Zoki nasao, samo mapa ne valja. Lokacija je upravo ona sto je SInger napisao.
Javi molim te kako je proslo, obzirom da ja nemam bas neka lepa iskustva sa njim ;) ...i proveri cenu pre bilo cega  da ne bi posle bilo  :tup:

zoki_ns

Ok :)
Jako je malo parce, ne bi trebalo da kosta nesto puno. Videcu za vikend da svratim da mi to urade.

Pozdrav

stefan12009os

cao ljudi, imam pitanje jedno, na krovu mog auta u pitanju je megane gt line coupe imam rupice od grada ako tako mogu da ih nazovem,sto jako ruzno izgleda  da li mozete ili imate nekoga da mi preporucite gde bih mogao to da sredim a da nije mnogo mnogo skupo?!  hvala unapred
pozdrav    :smile:

usdp

Odakle si? (Fonom sam)
Rupice od grada ili vakum ili peglanje (skupo)