Dobrodošli na Renault Forum Serbia! Da bi ste imali pun pristup forumu potrebno je da se predstavite u delu foruma Novi članovi otvaranjem nove teme i da popunite datum rođenja u Profilu.

Vulkanizeri, limari, lakireri i ostali majstori - preporuke

Započeo Malivuk612, 20.03.2009. - 11:49

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.

Boky

Nemam pojma, nije mi ni bitno tih 5 €, jer ostale otpade kad sam zvao, prodaju za 60 € isto u drugim bojama. Farbanje me je izaslo 30 €, tako da sve ukupno 55 €.

Boriss80

Boky

Hvala i tebi za kupovinu spojlera  :ziveli:
Evo je konacno slka zazora i tog dela sto pravi razmak.

milan035

Boky

Trebaju. Ima 4 srafa-4 rupe. Otvori gepek, videces obelezeno.

Rins

Ljudi dajte preporuku za elektricara-neko ko dobro radi  auto elektroniku, instalacije na Reno-u... imam specifican problem koji moze da bude do dizni i pumpe visokog pritiska ali i do kompjutera i instalacije

slavko_bgd

http://www.klik011.info/item/35-reno-servis-krstevski.html

Pri kraju stranice imaš kontakt-telefon.
Provereno dobar. Pozovi se na slavka s Foruma.
Improvizacija je majka svih...sekiracija.

pedjoni1

Ako moze cika.doctor ili bilo ko da mi preporuci nekoga iz Niša ko uklanja vakuumom sitna ulubljenja na karoseriji?Imam na desnim vratima jedno manje ulubljenje od kako sam pazario Lagunicu pa me nervira vec godinu dana.Imam i neke ogrebotine sitnije od nekih strucnjaka za parkiranje pa bih i to da odradim ako je moguce  :v:

PredragDJ

Citat: slavko_bgd poslato 28.05.2014. - 23:27
http://www.klik011.info/item/35-reno-servis-krstevski.html

Pri kraju stranice imaš kontakt-telefon.
Provereno dobar. Pozovi se na slavka s Foruma.

Svaka preporuka, odradjena elektronika u kratkom vremenskom periodu na Scenic II.

Pozdrav

Renault Scenic III

jajajaja

Treba mi neko da mi pouzdano dijagnostikuje odakle mi je lupanje u trapu. Da li taj krstevski je dobar i za to?

Imam problem da mi razni majstori navode razne stvari, i sve kao nije puno otislo ali sigurno to pravi lupkanje. A nisu male stvari, vec letva i krst volana, solje, amortizeri. Ne bih te stvari da menjam tek tako, poucen ranijim iskustvom sa problemima u trapu gde menjaju majstori dok ne ubodu.

Moze BG. Treba tamo da idem u skorije vreme, pa bih navratio na pregled.

PredragDJ

Posle odradjene elektronike, uradjena je dijagnostika i treba da se popravi letva volana, tako da cu se javiti sledece nedelje kada budem zavrsio sa popravkom.
Renault Scenic III

akaboka

Potrebna preporuka za majstora da mi ofarba vrata :)
I ispravi lim...
Imam bas losa iskustva sa lakirerima, farbarima (kako se vec zovu), znaci obavezna reklamacija vec prilikom preuzimanja kola, a ono sto je na prvi pogled delovalo kao dobro uradjeno, evo sada farba puca, sjajno!!!

Tako da mi treba zaista neko ko dobro radi svoj posao, dosta mi vise ovih..."majstora"

Hvala na preporuci!
:wavey:

mire

Video sam par dobro urađenih automobila u AC Mišković na Ledinama. Koliko znam, nije ni skup. Mislim da ima sajt, nađi ga na google pa se dogovorite...

akaboka

sa svima se dogovorim, ali ispadne uvek lose.
Prevaranti teski...i ofrlje rade.
Posebno bih "pohvalila" NTD iz Beograda i reno Hit (oba servisa voze nekim svojim "strucnim" drugarima).
Toliko su napravili gresaka oboje...da sam na kraju ostavila par godina vrata da mi stoje ulubljena i lakse mi bilo da gledam lim :) (neko me na parkingu cuknuo, zbrisao i ostavio fino udubljenje).
I sa jednim i sa drugim servisom je borba bila da se reklamira, a stete su bile vidljive na daljinu, pa cak i meni devojci :) A znate da mi neke stvari manje primecujemo od muskaraca kada su kola u pitanju...Ah da i pumpadzija me jurio po pumpi drzeci se za glavu i sa pitanjem "ko ti upropasti auto", a pa "Hit auto " :)
A pojedine delove sada uzivam gledajuci kako puca farba od kolicine gita i kako odpada, jos jedno bravo za Hit auto, jako su strucni uvek bili, "prednosti" ovlascenih servisa  :kez: :hura:

Tako da ovaj put ga teram kod majstora koji zna posao i ako imate debelu preporuku...

Da li ima neko iskustva sa:

1) Siljom ul. Jovanke Radakovic
2) Ehom ul.Severni bulevar
:wavey:

slavko_bgd

Poslao sam ti pp sa kontaktom majstora i mojom preporukom.
Improvizacija je majka svih...sekiracija.