Dobrodošli na Renault Forum Serbia! Da bi ste imali pun pristup forumu potrebno je da se predstavite u delu foruma Novi članovi otvaranjem nove teme i da popunite datum rođenja u Profilu.

Vulkanizeri, limari, lakireri i ostali majstori - preporuke

Započeo Malivuk612, 20.03.2009. - 11:49

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.

mire

Ok, ja sam ti rekao za onog za koga znam da radi dobro. Druge ne znam.

Law

Treba mi preporuka za nekog autoelektricara iz NS i okoline. Imam problem sa anlaser. Neće da upali iz prve. Pa bi ga trebalo pogledati.

Apple

akaboka

Citat: mupe poslato 13.08.2014. - 18:25
Ok, ja sam ti rekao za onog za koga znam da radi dobro. Druge ne znam.

Hvala, farbao si kod njega?
:wavey:

mire

Ja nisam, ali znam 3 automobila koji su rađeni kod njega i stvarno su dobro urađeni. Pogotovo je boja odlično pogođena na sva 3.

Najbolje je da odeš do njega. Uvek ima automobila koje trenutno radi pa ćeš videti kvalitet. Odmah će ti dati i cenu radova, pa možeš da proceniš da li ima smisla da mu ostavljaš auto, ili ne.

Law

mousewho

Drugari, neko me je na parkingu kad se isparkiravao unazad očešao levo zadnje krilo, baš kod točka. Slomili su se oni žlje*o vi koji drže krilo, a i imam pukotinu ispod štop svetla. Kad po ovim divnim putevima upadnem u neku rupčagu, oni žlje*o vi, koji su ostali i koje sam nekako uglavio da se drži krilo, otkače i landara do stanem i opet namestim. Plus dok landara krilo, ona pukotina počinje da se širi. Recite mi za nekog limara/plastičara koji to dobro radi u Nišu ili Požarevcu? 

Lamza

Citat: srdjanns74 poslato 24.12.2010. - 12:09
Što se tiče vulkanizera u Novom Sadu, preporučujem servis MM u Vršačkoj ulici. Odlični majstori i rade ceo trap. Nisu ni skupi, pa optika izađe oko 700 dinara.

Otišao sam juče u MM i mogu reći da nemam zamerki. Majstor (Milan) je skroz OK lik, vidi se da zna znanje, a i nije skupo. Uradio sam optiku, balansiranje i zamenu izvoda letve i platio 1500 RSD. Još se potrudio da još nešto dodatno sredi.

Ćimo

Sta je izvod letve?

singer

Ćimo

Predpostavio sam (logika radi :) ),ali nisam do sada cuo da tako nazivaju sponu

5ar

Kupio sam Scenic II 1.9 Dci pre nešto manje od mesec dana.
Ponudli mi garanciju  bukvalno na sve od godinu dana ako se održava u servisu u Borči. Servis se zove Leman Motors
Cena garancije je100€,  mali servis je 5500 RDS sa sve ELF polustintetikom i nemačkim filterima a veliki servis im je 25000 RSD
Kažu da imaju dobre cenejer rade  direktno od dobavljača. Meni su ok. Dobri majstori, kvalitetni delovi, dobre cene.Rade mehaniku , dijagnostiku, elektorniku, imaju vulkanizera i centriranje...
Jednom rečju, One Stop Shop za Francuze.... Moja preporuka  :999:

Leman Motors, Zrenjaninski put 148a, 011 332-4988

mire

Još jedan prvi post pa reklama...

Taj veliki servis za 200€ je meni jako sumnjiv. Mislim da je nerealna cena, ako se menjaju svi delovi koje bi trebalo promeniti.

Lamza

Pa 200€ +- je standardna cena velikog servisa, zar ne?

Kaso

Pozdrav ljudi.Skoro sam uzeo megane2  i imam par sitnih problema.Treba da se zamijene pozicije posto su vrisnule,rucna mi se jako tesko spusta(moram sa 2 ruke) i pali mi se lampica za vazdusni jastuk(nakon sto sam prednje sjediste podesavao).

znam da su to sve sitnice ali ne bih jos sam nista da cackam tako da me zanimaju preporuke za majstora u NS generalno za odrzavanje renoa.(od servisa pa do sitnarija)
Edit:airbag proradio tj ugasila se lampica sama od sebe