Dobrodošli na Renault Forum Serbia! Da bi ste imali pun pristup forumu potrebno je da se predstavite u delu foruma Novi članovi otvaranjem nove teme i da popunite datum rođenja u Profilu.

Vulkanizeri, limari, lakireri i ostali majstori - preporuke

Započeo Malivuk612, 20.03.2009. - 11:49

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

usdp

Pozicije zameni sam ne bacaj pare na nesto sto mozes samm.
Rucnu skini plastiku naprskaj vd40kad skines plastiku i diras gore dole rucnu videces na sta, a lampica ti se upalila jer je los kontakt u dzeku ispod vozacevog sedista, takodje ruku pod njega i nemesti to.

Kaso

usdp

spoljnje?
nema potrebe da ih podmazujes, cevcicu na vd-40 i muski ih ocisti i razradi rukom, kasnije ponovi par puta tretman.

Kaso

@uadp na to sam i mislio ,kad se rucica povuce kao da u jednom trenutku zapne.Ne izvlaci se bas najlakse.

Neke 89

Pozdrav ljudi na mom cliu imam ostecenja od grada,cuo sam da to moze da se resi bez farbanja vakumom nekim magnetima, da li je neko radio to koja su vasa iskustva
Mozda nisam brzi,al sam lepsi...

ivanz

Neko mi je ogrebao auto ključem i imam ogrebotinu (sa blagim udubljenjem), neko me je zakačio na parkingu. Da li imate preporuku ko to može da sredi u BGD-u?

Astrea kv

Za Beograd i okolinu pojma nemam ali zato znam za vrlo dobre i kvalietne majstore iz npr. Kraljeva i Kragujevca kod kojih dolaze ljudi i iz drugih, udaljenijih mesta. Inače, u žargonu se taj način popravke naziva "masiranje lima" i podrazumeva da se popravlja izvrši bez oštećenja boje i laka.

zac

Servis "Dobric' u Beogradu kod kalenic pijace. Sve preporuke za vulkanizerske i trapadziske radove.  :yes:

mire

Citat: ivanz poslato 09.06.2016. - 10:10
Neko mi je ogrebao auto ključem i imam ogrebotinu (sa blagim udubljenjem), neko me je zakačio na parkingu. Da li imate preporuku ko to može da sredi u BGD-u?

Prijatelji su slične stvari radili kod AC Mišković na Altini. Nije bilo skupo i jako dobro je pogodio boju.

bane_zemun

Pozdrav svima,

Posle sinosnje oluje ce mi trebati dobar auto limar :( Da li imate da preporucite nekog a da je iz Beograda (idealno bi bilo Zemun ili okolina). Unapred hvala. Takodje, ako je neko imao slican problem sa krovom interesovala bi me i cena popravke, cisto da znam sta okvirno da ocekujem.

mire

Eno ti moj post iznad tvog kao preporuka, a i blizu ti je.

Astrea kv

Čije je drvo, hoću reći da li ćeš morati sam da plaćaš ili ima da neko naknadi štetu? Ne bih da te plašim ali takva oštećenja se vrlo teško popravljaju a da se kasnije ne primećuje, ipak želim ti sve najbolje!

zac

Tako je, ako je gradsko zelenilo nadlezno za drvored, vidi kakva prava imas..jel drvo nije puklo zato sto je bilo zdravo...da je tako sinoc bi popadalo svo drvaece u Zemunu...za natrulele i bolesna stabla koja nanesu stetu , odgovorno je gradsko zelenilo.... Makar pokusaj.

Sto s etice limara...moj savet ti je jedino da nadjes nekog ko ce ti uraditi to na hladno..u Resniku ima odlican... limar umetnik...koji poravlja polupana kola od grada i slicno..on to ispravi da se nista ne poznaje...100 %..ali je skup u piiiiii...m....   :blink:

dendzo

Ne vjerujem da ce ovo ijedan uzeti da ispravlja
A vjeruj mi nagledao sam se "umjetnika"

Ovo se sigurno samo mjenja.... ja bih ga polovnog sa otpada uzeo ....
I to dobar majstor moze lagano da odradi...ako je auto generalno dobar ostavio bih ga ....to mu nece ni smetati jer nije prevrtan.
Da ga kupujem ne bih bjezao od njega ako bude kprektno odradjen

Zao mi je kad se nekom ovako nesto desi .... trenitno bih mogao samo da ga prekrijem najlonom i da ceka neko bolje vrijeme da se meni desilo

Interesovalo bi me kako si prosao sa majstorima i osiguranjem ako budes imao volje napisi
Jedino je dobro sto u tom trenutku nisi i niko drugi nije bio pored ili u auto.

"E... ili imaš "svoje" drvo. Tu dolaziš, nasloniš se, pričaš... lijepo je,
a što? Dani prolaze.... "

zac

Ja ne govorim napamet...zao mi je sto ne mogu da se setim imena servisa..evo pokusavam da nadjem link na netu...
Video svojim ocima...komsija ima Chevrolet Aveo...grad ga ubio skroz..to je bilo jos pre 3-4 godine...bukvalno ceo auto je bio ulupan....oterao kod njega..ovaj ga je odrapio sa cenom....mislim da je bilo oko 15 e po ostecenju..a bilo ih je mnogo....Posle 3 dana bukvaln ose nije nista videlo...cak ni farbu nije ostetio...znaci auto je ispravlejn na hladno bez farbanja... Posto led nije ostetio boju.