Dobrodošli na Renault Forum Serbia! Da bi ste imali pun pristup forumu potrebno je da se predstavite u delu foruma Novi članovi otvaranjem nove teme i da popunite datum rođenja u Profilu.

Vulkanizeri, limari, lakireri i ostali majstori - preporuke

Započeo Malivuk612, 20.03.2009. - 11:49

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

lukaimasa

Citat: bane_zemun poslato 20.06.2016. - 05:22
Pozdrav svima,

Posle sinosnje oluje ce mi trebati dobar auto limar :( Da li imate da preporucite nekog a da je iz Beograda (idealno bi bilo Zemun ili okolina). Unapred hvala. Takodje, ako je neko imao slican problem sa krovom interesovala bi me i cena popravke, cisto da znam sta okvirno da ocekujem.

"Dumix" u Jakuba Kuburovića (ili se ulica zove Prilaz, nisam siguran), ja sam zadovoljan, imaju i svoju prodavnicu-farbaru, pa miksuju boje za sebe.
Realnost nije briga na koju se mi obaziremo.
Koža, klima, ABS, pa nemao ništa jes'!

zac

Bivsa Jakuba Kuburovica..sada je Prilaz... to je kod mene...ali ne znam kako radi taj limar-farbar.

bane_zemun

Znam za taj servis, ja sam u naselju Save Kovacevic i to mi je blizu, ali sam vec nasao limara kod kojeg cu da radim auto (dobio preporuku od mog majstora i bivseg komsije koji je lakirer i kod kojeg cu da odradim farbanje).
Sad mi je samo bitno da me ovi iz osiguranja ne uslovljavaju da auto radim u nekom njihovom servisu, mada ne bi trebalo.

zac

Citat: zac poslato 20.06.2016. - 21:08
Ja ne govorim napamet...zao mi je sto ne mogu da se setim imena servisa..evo pokusavam da nadjem link na netu...
Video svojim ocima...komsija ima Chevrolet Aveo...grad ga ubio skroz..to je bilo jos pre 3-4 godine...bukvalno ceo auto je bio ulupan....oterao kod njega..ovaj ga je odrapio sa cenom....mislim da je bilo oko 15 e po ostecenju..a bilo ih je mnogo....Posle 3 dana bukvaln ose nije nista videlo...cak ni farbu nije ostetio...znaci auto je ispravlejn na hladno bez farbanja... Posto led nije ostetio boju.

Evo da se nadovezem na ovaj svoj post...saznao sam ime servisa (nasao vizit kartu kod komsije kojem su popravlajli auto pre par godina).... kazem vam da su umetnici, pa ako nekome, zlu ne trebalo, treba dobar limar..evo kontakta.

firma  HAGELDRUCKTECHNIK - ostecenja od grada, parking stete i limarija....ispravlajnje na hladno.

Evo i njihov link.. http://www.hdt.co.rs/

Goran Radoevic (tehnicar)  tel.065/ 66-09-525

Dragomir Miraovic (tehnicar)  tel. 060/555-94-74

dendzo

Cuo sam za to ...minimum 4/5 god se to radi
ako ovu njegovu stetu mogu da urade na taj nacin ja cu mu pola platiti

"E... ili imaš "svoje" drvo. Tu dolaziš, nasloniš se, pričaš... lijepo je,
a što? Dani prolaze.... "

Boki90

Ne moze to tako da se odradi. Nisam limar, ali znam da na ivici krova kod soferke postoji metalni profil-ojacanje, a on je iskrivljen, to je vec posao za limara. Da je samo cisto ulubljenje lima, to bi moglo da se odradi. Druga stvar, krov, ovako velika povrsina, nakon popravke obicno ostane elastican, tj. savija se na blag pritisak i vraca u prvobitan oblik, to mora da odradi limar, izvuce, a zatim iskuca cekicem za tu svrhu, da bi lim bio cvrst.

zac

milosvts

Moze preporuka za auto limara u Pancevu, posle grada imam bas nezgodna ostwcenja :(

zac

Zao mi je to ti se to desilo...i mom prijatelju iz Panceva , takodje.  :??:
Nije bas iz Panceva, ali odlicno rade....vrate u prvobitno stanej bez farbanja...dole je link..

Aj da ga ponovim da ne lutas..  http://www.hdt.co.rs/contact.php

Ap0calypto

Tema malo mrtva, neka preporuka za vulkanizera u Novom Sadu, treba da zamenim gume

Sent from my MI MAX using Tapatalk

"A delusion held by one person is a mental illness, held by a few is a cult, held by many is a religion."
— Robert Todd Carroll

Lamza

Citat: Ap0calypto poslato 31.05.2017. - 20:16
Tema malo mrtva, neka preporuka za vulkanizera u Novom Sadu, treba da zamenim gume

Preporučujem vulkanizersku radnju Kedi, na samom kraju Miše Dimitrijevića, sa desne strane.

Ap0calypto

Citat: Lamza poslato 31.05.2017. - 21:54
Preporučujem vulkanizersku radnju Kedi, na samom kraju Miše Dimitrijevića, sa desne strane.
Hvala, otici cu u subotu kod njih

"A delusion held by one person is a mental illness, held by a few is a cult, held by many is a religion."
— Robert Todd Carroll

Ap0calypto

Preporuka i od mene za pomenutu vulkanizersku radnju

— Robert Todd Carroll

Lamza

Citat: Ap0calypto poslato 03.06.2017. - 12:06
Preporuka i od mene za pomenutu vulkanizersku radnju

Drago mi je. Preporučio bih još i majstorsku radnju Autostart, na adresi Ćirila i Metodija 49, preko puta crkve. Inače su ovlašćeni Bošov servis, ali mogu da srede sve što treba. Profi ekipa, sa dugom tradicijom, pošteni, sve po P.S.-u.

SaleNBeograd

Ko ume...taj zna