Vulkanizeri, limari, lakireri i ostali majstori - preporuke

Započeo Malivuk612, 20.03.2009. - 11:49

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

srdicp

Kolege ima li neko preporuku za dobrog Renault majstora na Novom Beogradu/Zemunu?
Procurilo mi upravo crevo dovoda goriva, pa da ne vozim daleko da ne buknem

wcyber

Meni kad je curilo crevo goriva majstor bio da isključi pumpu goriva i odvezao auto na plin.. Da nisam mogao tako odslepao bih se do majstora

zokce

Podignes zadnju klupu, na desnoj strani podignes poklopac, raspojis konektore, upalis kola na plin, i kod majstora. Jedino sto ces morati posle da obrises gresku.

mitica

Pozdrav,

Nameravam da kupim polovnog megana na jednom placu u Beogradu, pa bi mi trebao neki majstor da podje da pogleda auto (Novi Beograd, Zemun...). Neka preporuka?

fLiP

Imas temu o polovnim kolima. Pitaj tamo. Mozda je vec neko gledao taj auto.

muamua

Jedno pitanje za servis
Moj pasa je uzeo renoa u nisu u krunicu posto je pod garanciom kao polovnjak uputio ga je na resavanje garancije kod nekog Sladjana kod hipodroma ?????? Poznaje li neko taj servis
...LEVA TRAKA NIJE ZA SPORU VOZNJU

aboki85

Imas u temi o servisima, servis bi trebalo da se zove Krstevski.

Sent from my XT1635-02

P.S.Steva

Drugar radi sve za enterijere i volane.Slike imate na www.autotapetarija.rs Pa mozda nekome se svidi da svog mezimcs obraduje :) Uskoro cu i ja moj da odnesem da mi radi pa cu postaviti slike.

OptimusPrime

Pozdrav svima.

Da li neko ima preporuku za autoelektricara u Novom Sadu koji bi se baktao sa zicama R2 konektora?
Naime, zahvaljujuci forumu sam dosao do saznanja da mi je prostor ispod vozacevog sedista natopljen vodom i samim tim r2 konektor je potpuno korodirao i pola zica je ispalo iz konektora.  :doh:
Da li je neko vec imao iskustva sa tim i popravkom istog?

wcyber

Meni su to resili u Renault Ruskai gore u Kamenici .. kod njih inace i odrzavam auto redovno .. isekli konektor i prevezali zice direktno ...

Ap0calypto

Citat: OptimusPrime poslato 22.08.2018. - 09:28
Pozdrav svima.

Da li neko ima preporuku za autoelektricara u Novom Sadu koji bi se baktao sa zicama R2 konektora?
Naime, zahvaljujuci forumu sam dosao do saznanja da mi je prostor ispod vozacevog sedista natopljen vodom i samim tim r2 konektor je potpuno korodirao i pola zica je ispalo iz konektora.  :doh:
Da li je neko vec imao iskustva sa tim i popravkom istog?
Imas u Kamenici, Dražena, mislim da je medju poznatijima u NS i sire

Sent from my MI MAX 3 using Tapatalk

"A delusion held by one person is a mental illness, held by a few is a cult, held by many is a religion."
— Robert Todd Carroll

Byk

Planiram da auto odvezem u Modena Color da mi srede auto posle udesa. Oni su, the last time I checked, bili veoma skupi i daleko su.

Da li imate neke preporuku za limara lakirera? Bitno mi je da se stvarno uradi profesionalno i ako je moguce da se ne primete radovi nakon intervencije :)

Modena garantuje za svoj rad da se "ne poznaje", ali jesu daleko od mene i skupi su. Ako znate nekoga da radi tako dobro bio bih zahvalan za info!

mire

Znam dva auta rađena kod Miškovića na Altini. Nije bio ni skup, a boju ubada savršeno. Ta dva auta su rađena pre 5-6 godina, ali ne verujem da sada radi lošije. Pošalji mu slike, raspitaj se i vidi da li ti odgovara. Ima sajt na netu.

Byk

Sad cu da potrazim. Modena mi je na osnovu slika dala procenu "blizu 500e".

Edit:
Miskovicu ne radi sajt :(

Jedan lokalni ovde u komsiluku bi uradio sve ovo za 260€.

Cekam jos ponudu iz Macure pa cu odluciti gde i kako.

Byk