Dobrodošli na Renault Forum Serbia! Da bi ste imali pun pristup forumu potrebno je da se predstavite u delu foruma Novi članovi otvaranjem nove teme i da popunite datum rođenja u Profilu.

Vulkanizeri, limari, lakireri i ostali majstori - preporuke

Započeo Malivuk612, 20.03.2009. - 11:49

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Samo da pitam

Treba mi savet kod koga bi u Novom Sadu mogao da rešim ova dva problema, prvi je vezan za šajbu, a drugi za koroziju?

Što bi žene rekle "opa, kupio si kliću".

milosrdni94

Pozdrav svima, juce mi je pao sneg sa krova zgrade i ulubio deo krova iznad suvozača i polomio šoferku. Na sreću kasko sam osigurao auto. Imate li neki savet oko popravke u ovlascenom servisu, Reno Savi u Pa ili Bgu. Hvala!
Milosrdni94

damal

Ja sam prethodni Renault 3 puta popravljao u Hit Autu preko osiguranja (2 x farbanje prednje obloge branika i 1 x farbanje krila) i bio sam zadovoljan. Nije bilo razlike u nijansama ili nekih naknadnih problema (npr. ljuštenje boje kakvu sam imao na službenim Škodama koje su farbane u AC Stojanović).
Hit Auto nema svoju komoru već farbanje rade u drugoj firmi (to sve oni organizuju - nisam 100% siguran ko je ta firma pa da ne nagađam, a i relativno je davno to sve bilo).

milosrdni94

Људи моји, у Рено Сави су ми за поправку крова и замену шоферке испоставили рачун од 330к динара О.о ... Значи остао сам без текста..  За руке су писали 500 евра... Шоферка 60000+ динара... Хаос... Цео ауто да купим за те паре. С тим у вези, прелазим на неовлашћене сервисе. Какви су мајстори за лимарију они на Богословији? Ауто каросерија се зову... Јел су поуздани, јел добро раде?

Ево о чему се ради...
Milosrdni94

pedjak

Moja preporuka je AC Ilić, Milošev kladenac. Već sam pisao negde.

Službena vozila (x2) su super odradili, a ove godine i moj auto. Razbijaju se od posla, sarađuju sa kasko kućama.

Modena odlično radi, ali imaju i "odlične" cene.

TT

milosrdni94

АЦ Илић је заузет до фебруара наводно... Тако су ми рекли, можда им се и не ради. Јел имате неку искрену препоруку?
Milosrdni94

Filip

Ako plaća kasko šta te briga koliko je račun?
Captur 1.3 tce 2025

milosrdni94

Ма и брига ме колико кошта, али треба да се уклопи у износ који ми гарантује каско... И још већи проблем ми је да нађем мајстора у Београду... Рекао би човек имаш их колико хоћеш, али и није тако једноставно. Прво не знам ни једног мајстора лично, не знам како раде, имам фобију да ме не зезну нешто... О томе се ради и то прави проблем. Не можеш мајстора да нађеш још му плаћаш и више него што треба. Баш се нервирам око тога. У понедељак идем до Богословије код  Аутокаросерије, он ми једино рекао да дођем да се договоримо...
Milosrdni94

Taurunumboy

Има ли неко предлог за неког фарбара у Земуну? Требало би да офарбам хаубу и задњи браник на рено талисману. Ауто има каско осигурање, али је минимално учешће у штети 200евра и повећаће ми полису за идућу годину, па мислим да се за ту разлику не исплати повлачити каско.

mire

Nije baš baš Zemun, ali tu je... AC Mišković radi odlično. Video sam dva auta koja je radio. Boja je bila idealno pogođena i dobro izgledaju i mnogo godina posle popravke.

Imao je i sajt, ne znam da li ima i dalje.

Taurunumboy

Citat: mire poslato 04.07.2023. - 13:04
Nije baš baš Zemun, ali tu je... AC Mišković radi odlično. Video sam dva auta koja je radio. Boja je bila idealno pogođena i dobro izgledaju i mnogo godina posle popravke.

Imao je i sajt, ne znam da li ima i dalje.

Sad sam gledao, ako je to taj, ne pise nista za farbanje, vec za detailing, ali provericu. Hvala!

mire

Srdjan5033

Bih skoro do AC Miskovic da mi da procenu za ovo sto sam upropastio na Meganu (da jos nisam popravio, ne stizem).... i 750 EUR je procena :D Malo mi je neispaltivo jer kaze da treba branik da se farba, bok, jedna vrata, da se izvuce kvaka jer je ulubljena.

Znam da sam ga upropastio, ali toliko. Moracu malo u shoping da vidim ima li neka bolja ponuda :(

Taurunumboy

Jak je sa cenama. Meni je trazeno 600 evra za sredjivanje zadnjeg branika i farbanje.

Jakota

Ne znam sta treba da se sreduje ali za te pare je puno.
Bolje biciklom u ku*vanje, nego mercedesom na posao