Dobrodošli na Renault Forum Serbia! Da bi ste imali pun pristup forumu potrebno je da se predstavite u delu foruma Novi članovi otvaranjem nove teme i da popunite datum rođenja u Profilu.

Vulkanizeri, limari, lakireri i ostali majstori - preporuke

Započeo Malivuk612, 20.03.2009. - 11:49

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Stragi21

Jeftinije mi ovde :nezna: naravno moras da poznajes lakirera jer inace je oko 150€ po delu,tako da ispada isto kao kod nas,a mioslim da bi kod nas trebalo biti jeftinije jer su ovde ruke najskuplje
Cudno mi kad vidim kako nekom smetaju sitne ogrebotine,samo 1h parkirana u Parizu i bilo bi ih na celim kolima
http://www.youtube.com/watch?v=1-yfwj6mBss&feature=related moras tako da se parkiras inace nikad neces naci parking mesto

Cherokee

Laguna ti je veca pa ide i veca cena....

Pisao sam negde, da sve zavisi od majstora do majstora kako ce racunati....

Neko uzme i striktno ima tarifu za farbanje dela i sta ti ja znam.... Ali tu uglavnom ima caka da farbari racunaju farbanje haube kao npr 2 dela, mislim isto tako i krova, zbog velicine povrsine.... Dok neko razmotri neku otprilike cifru na osnovu potrebnog materijala, rada itd.... Sve zavisi od majstora, a znam kako je ovde, jer mi je selo poznato po gomilu autofarbara kojih imamo.... Npr u mojoj i u sledecoj ulici imas ukupno 5 autofarbara :)
while(!asleep()) {sheep++;}
Life is too short to remove USB safely.
Bolje biti smatran budalom, nego progovoriti i otkloniti svaku sumnju.

akaboka

vgorenc,evo ja da ti dam savet kako su meni farbali do sada kola...U tvom slucaju farba se do lajsne,verujem da se nece primecivati.Farbanje po delu je 100e po Bg-u.S obzirom da je haos i guzva,da ima milion vozila,tesni parkinzi,ja se ne bih opterecivala sa sitnim ogrebotinama i udubljenjima.
:wavey:

dejan

Pre par godina sam gledao lika kako mi "dodiruje" auto pri parkiranju i poludeo, počeo da ga jurim i vilenim (nisam ga stigao). U međuvremenu mi je auto "dobio" još par ogrebotina nepoznatog porekla. Zatim sam vozio iza kamiona koji je vozio pesak na magistrali pri 80km/h i pri nailasku na rupu deo peska se prosuo i meni po haubi  :mad: :mad: :banghead: :mad:
E tad sam se dogovorio sa prijateljem limar/lakirer po zanimanju da mi to sredi. Otišao sam prvo do banke da podignem kesh i dam mu deo unapred (samoinicijativno). Onda je lik na moje oči pri isparkiravanju svoju novu Zastavicu 10 lepo očešao o moje krilo i pritom mi ostavio trag od oko 10cm (njemu je trag bio oko 30 cm  :cancan:).

Onda sam nazvao prijatelja i rekao mu "Džaba brate kad će za 10 dana da bude isti"
I dok ne počne da rđa ljudski ja ne znam za reči limar i lakirer.

Naravno, shodno tome ja ne preporučujem nikog iz te struke  :bigl:

bogdank

Što se tiče guma, preporučujem GP Auto Shop u Ugrinovačkoj 100 u Zemunu. Odlične cene, u rangu sa vulkanizerom Mihailović u Jurija Gagarina kod Piramide. Njega takodje preporucujem, pa kome je šta bliže... :ok:

akaboka

Gde farbate auto,sa kojim lakirerom ste bili najvise zadovoljni? :lopta:
:wavey:

fLiP

Ja mogu da ti preporucim Kizu, farbar iz Zuca. Okolina BG-a. U mojoj okolini, tesko da ces naci boljeg . :yes:

bingo

Brate COSA iz cibutkovice  kod ljiga sam pravi farbu 1000%ista boja nema sanse da se ista vidi

ljudi kazu da si los kada prestanes da se ponasas, onako kako njima odgovara

dr S

GBS limarski i farbarski servis,

Brodarska 44 Beograd (staro sajmište, obilazni put).

Bojan 063/ 668 601

Rešavaju sve. Preporučujem ih.

konstruktor

Nastavak informacije sa ovog posta http://www.renaultforumserbia.com/index.php?topic=332.msg137424#msg137424 jer kako videh ovde mu je mesto:
majstor/limar se zove Goran, radionica je u Ljube Kovačevića (ispod Kumodraške, u produžetku Danijelove), telefon +381 64 1423268.

Milan.S.90

treba mi neki dobar plasticar za sredjivanje branika i lajsni na njemu? karaburma ili okolina?
inace kad je udaren auto na braniku je bilo neko ulubljenje velicine pesnice ali je posle par dana nestalo ispravilo se samo od sebe  :v: :??:

fLiP

Na Karaburmi imas dole negde kod Reno Vlade u Mirijevskom bulevaru. Meni je samo zakrpio prednji branik i sturo ga obrusio. Dodao je vece parce plastike koje ide odozdo, pa se i ne primecuje mnogo. http://www.renaultforumserbia.com/index.php?topic=461.0 Pokusaj u R. Savi da se raspitas.
Kada ides auto putem od Auto komande prema Nisu pa prvo iskljucenje pre plavog mosta(dusanovackog) i odmah tu sa desne strane.
Zatim imas kod Slodesa, tj. kada krenes da se penjes ka banjici uz veliko brdo pa imas iskljucenje sa desne strane. Tu ima prodavnica moto opreme, glass servis i taj branik servis...

Milan.S.90

Citat: fLiP poslato 04.09.2010. - 15:15
Na Karaburmi imas dole negde kod Reno Vlade u Mirijevskom bulevaru. Meni je samo zakrpio prednji branik i sturo ga obrusio. Dodao je vece parce plastike koje ide odozdo, pa se i ne primecuje mnogo. http://www.renaultforumserbia.com/index.php?topic=461.0 Pokusaj u R. Savi da se raspitas.
Kada ides auto putem od Auto komande prema Nisu pa prvo iskljucenje pre plavog mosta(dusanovackog) i odmah tu sa desne strane.
Zatim imas kod Slodesa, tj. kada krenes da se penjes ka banjici uz veliko brdo pa imas iskljucenje sa desne strane. Tu ima prodavnica moto opreme, glass servis i taj branik servis...

gde je reno vlada? znam za savu...

fLiP

Byk