Dobrodošli na Renault Forum Serbia! Da bi ste imali pun pristup forumu potrebno je da se predstavite u delu foruma Novi članovi otvaranjem nove teme i da popunite datum rođenja u Profilu.

Vulkanizeri, limari, lakireri i ostali majstori - preporuke

Započeo Malivuk612, 20.03.2009. - 11:49

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

mucic2

:hail: ovog leta kad sam bio u Nemacku desio mi se peh :place: neki shvaba ogrebao mi auto na parkingu ispred zgrade-
i normalno otisao je ali shvaba nebi bio shvaba da se ne tuzakaju medjusobno neko ga video prijavio policiji.
e sad kad sam se vratio ja sam pozvao moje osiguranje oni izasli slikali kola uradili zapisnik odredili stetu i vreme rada od 25.5h,
imam slike i sve sto mi treba ali shvaba trazi jos i specifikaciju radova i predracun :2023:.
kako bih ja mogao da dodjem do predracuna :fucka: znate nasta mislim  :zloca: u svapskoj je cena rad mnogo veca nego ovde ,pa
kako se kaze po naski da malo :o: taj predracun bude veci :kez:.

Cherokee

Nadjes majstora koji ima malo jaci radni sat....
while(!asleep()) {sheep++;}
Life is too short to remove USB safely.
Bolje biti smatran budalom, nego progovoriti i otkloniti svaku sumnju.

fLiP

a pri tome da se lepo dogovoris sa njim... Samo da znas da ce za to da ti uzme 10% ;) Ti posle idi kod nekog drugog da dovrsis auto, ako tako mozes to da izvedes...

MarcosBG

Za podrucje Loznice preporucujem Autolimara "Guja" u Kozjaku,covek ne da radi,nego ubija...meni je radio par auta i odusevljen sam kvalitetom,cena naravno ide uz to,uvek je 50% skuplji od prosecnih majstora,ali on sto uradi tu nema sta da se zagleda!

mucic2

ja sam iz Bor-a, i auto mi nije ostecen ni malo samo je farba na prednjem delu maska ogreban u duzini oko10cm i sirini nekih 5cm, nista strasno i pozadi na zadnjem delu ima ogrebotine koje su plitke to bi bilo to.
ali kad mi se ukazala prilika mislio sam da je iskoristim da se malo oparim i normalno da to na kolima sredim, posto znam da se u (D) cene krecu oko 100eura po satu+materijal.
a meni su napisali 25.5 sati rada(17farbar+7limar+1.5tapetar)
pa rekoh sebi da probam pa sta bude da nafilujem neki predracun (moze na procenat kao sto je vec napisao flip)
i mi bi smo isto placali da se to nama desilo da smo zakacili nekog svabu ja mislim da bi nas odrali.

Phylon

Eto samo da kazem pre neki dan sam poslao turbinu na remont, cisto da se sredi posto je bilo bas mastan. Danas mi je stiglo nazad i kad sam je video, ja sam se odusevio. Kao da sam dobio novu turbinu. Inace za svaki remont turbina i bosch pumpi predlazem Servis u Novom Milosevu. Daju i 1g garanciju

Phylon

Zanima me zna li ko nekog dobrog autolimara u okolini Sombora da radi sa Panterom? Zadnji desni tocak mi ide ukrivo 1,25 stepeni pa su mi rekli da treba ispraviti osovinu...

dishaka

ako nekom treba majstor za felne, ispravljanje alu felne 15" 1300 din... a on mi preporucio i metalostrugara koji ce prosiriti centralnu rupu sa 58 na 60.1mm za 300 din. po felni...
e sad majstor za felne:
Rankovic Djordje, Bul. Kralja Aleksandra 392, tel. 011/3809-440 i 011/2423-784
a metalostrugar:
jbg neuzeh broj ali majstor Atanackovic, Bul. Kralja Aleksandra 477...

a sto sve to? zato sto sam uzeo neke felne koje hocu da sredim, pa reko' ako nekom treba, a nemoze da skodi
p.s. kod alu Rokija ispravljanje 2000 din. a rupa od 500-1000 din!

Vookela

Citat: Phylon poslato 25.09.2010. - 16:15
Eto samo da kazem pre neki dan sam poslao turbinu na remont, cisto da se sredi posto je bilo bas mastan. Danas mi je stiglo nazad i kad sam je video, ja sam se odusevio. Kao da sam dobio novu turbinu. Inace za svaki remont turbina i bosch pumpi predlazem Servis u Novom Milosevu. Daju i 1g garanciju

jos pre 10 godina kad sam vozio dizela sam cuo za ovaj servis... Cak su mi i profi majstori za Bosch pumpe kad su videli Lucas: samo u Novo Milosevo...

akaboka

Da li znate nekog limara koji moze lim da izvuce vakumom?
Drugarica vozi C3,pa sa leve strane,pozadi,izmedju vrata i gepeka,lim se udubio,pa je to htela da ispravi.
:wavey:

Cherokee

while(!asleep()) {sheep++;}
Life is too short to remove USB safely.
Bolje biti smatran budalom, nego progovoriti i otkloniti svaku sumnju.

Adam

Tako je samo u KG, za drugog nisam ni čuo, al taj čovek je stvarno maher,prosto umetnik... :yeah:
"Kažete da ste neshvaćeni, mladi prijatelju. Strpite se. I dijamant je u osnovi ugljenik, ali je umeo da čeka."

nuk

bio sam skoro u jednom ozbiljnom servisu na altini, popravljao sam im nesto, skoro su kupili tu masinu, probacu sutra da nadjem broj telefona u mojim nalozima

Milan.S.90

Citat: akaboka poslato 03.11.2010. - 15:02
Da li znate nekog limara koji moze lim da izvuce vakumom?
Drugarica vozi C3,pa sa leve strane,pozadi,izmedju vrata i gepeka,lim se udubio,pa je to htela da ispravi.

ima i u kumodrazu lik danas mi rekose 3 4 limara

SlObOdNi

ja sam dobio broj od nekog lika u zemunu, nahvalili mi ga extra... ali sam izgubio taj broj :banghead: