Dobrodošli na Renault Forum Serbia! Da bi ste imali pun pristup forumu potrebno je da se predstavite u delu foruma Novi članovi otvaranjem nove teme i da popunite datum rođenja u Profilu.

Vulkanizeri, limari, lakireri i ostali majstori - preporuke

Započeo Malivuk612, 20.03.2009. - 11:49

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

akaboka

Hmmm moracu da joj preporucim nekog...Taj u Zemunu obecava.Kada bi se seti makar kako se zove :)
Je l' imate prestavu kako oni to naplacuju,kako se krece cena?
:wavey:

SlObOdNi

nije bas jeftino verovatno... verujem da nije ispod 10-15e po ulubljenju

akaboka

Udubljenje je odprilike ovde gde sam obelezila.Mislili smo da prvo moze da se skine tapacirung,tj.plastika sa unutrasnje strane,pa da se cukne malo i da se vrati,ali tesko je da se pridje,jer kada se skine ta plastika ima jos jedan sloj lima.Tako da je najbolje da ga otera kod majstora

Milan.S.90

ja sam cuo da je kod ovog u kumodrazu sto radi sa vakumom 2eur po rupi od grada za vece ne znam

akaboka

Milan.S.90

nemam al danas gde god da sam usao kod limara svi su ga pominjali...kapiram da je poznat u tom krugu pa nek pita negde

Alhemičar

Potreban mi je auspuh majstor u Novom Sadu.Nesto mi se cuje,vibrira itd.
Pre svega treba mi korektan majstor koji ce popraviti ako moze da se popravi a ne da mi uvali nesto novo kada mu nije vreme.
Znam za auspuh servis "Nedeljkovic".Ostalo mi je u glavi da su korektni a ako neko zna jos neki broj ili jos bolje pozitivno iskustvo,slobodno..

Edit : Bio sam kod Nedeljkovica.Veoma korektan majstor,a deluju mi i posteno.Nema potrebe nista da se radi na auspuhu,tj. i ne moze nista da se radi jer auspuh je zdrav kao dren spolja ali je u zadnjem loncu izgleda jedna ili vise unutrasnjih pregrada otisla tako da se malo cuje pri manjem gasu.Jedino resenje jeste da se menja ceo zadnji lonac sto svakako necu raditi jer mi momci kazu da je auspuh neverovatno dobrog kvaliteta (pohvala za Renault) a da su pregrade verovatno otisle od loseg goriva.
Mislim da moj auto ima jos nesto osim dobrog izgleda.

SlObOdNi

Drugari, da li ovo moze da se sanira?
Drugarica je pokupila stubic u garazi  :help:

Ispravljanje ili novo zadnje krilo?

Laguna22D

Momacki ga je overila... Ako se vrata lepo zatvaraju, i nije povukao prag dole, mislim da ce moci da se ispegla. Jedino sto ce morati ceo taj deo da ofarba....
M. The most powerful letter in the world.
http://www.renaultforumserbia.com/index.php?topic=13627.0

Cherokee

Pegla se ovo bez problema  :yes: Samo nadjite dobrog limara....

Farbanje citave te stranice, i eventualno stuba ako je i on povukao  :hey1:
while(!asleep()) {sheep++;}
Life is too short to remove USB safely.
Bolje biti smatran budalom, nego progovoriti i otkloniti svaku sumnju.

SlObOdNi

imate neku preporuku gde da je posaljem? sve farbari, ni u jednog limara nemam poverenja :nezna:

Milan.S.90

Citat: SlObOdNi poslato 26.11.2010. - 14:32
imate neku preporuku gde da je posaljem? sve farbari, ni u jednog limara nemam poverenja :nezna:

kod vedrana u kaludjericu...mozda ce da ceka al ce odraditi dobro sigurno...mislim da se radionica zove dragan

SlObOdNi

bane.lukic

Citat: SlObOdNi poslato 26.11.2010. - 04:09
Ispravljanje ili novo zadnje krilo?

Ovo krilo je već rađeno?

Moja preporuka: Auto servis "Đole", Paštrovićeva 4, kod Hipodroma. Vlasnik se zove Ivan. Mog starog Twinga je spasvao nekoliko puta, pa čak i jednom kad mi je uleteo Mercedesov kombi otpozadi. Telefoni je 2547-787.
Renault Scenic I ph2 1.6 16V 107KS, Renault Megane II ph2 2.0dCi 150KS, Renault Twingo I ph1 1.2 8V 58KS

Milan.S.90

Citat: SlObOdNi poslato 26.11.2010. - 15:52
imas iskustvo sa njim? daj neki kontakt?

nemam licno ali najbolji drugar je 2 puta do sad radio kod njega i prezadovoljan je....jednnom ceo prednji kraj drugi put levu stranu samo...i jedan nas pevac (da ne reklamiram bzvz :D ) je radio kod njega 2 puta isto S5....broj dobijas cim uzmem od drugara

EDIT:

evo ga broj auto limar dragan - 0648545937
nalazi se u kaludjerici...