Dobrodošli na Renault Forum Serbia! Da bi ste imali pun pristup forumu potrebno je da se predstavite u delu foruma Novi članovi otvaranjem nove teme i da popunite datum rođenja u Profilu.

Vulkanizeri, limari, lakireri i ostali majstori - preporuke

Započeo Malivuk612, 20.03.2009. - 11:49

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

nebojsa9

Jel zna neko gde ima u Bg-u neko da peskira felne? Čelične felne... I koja je cena po felni.. Ja mislim da ima u Resniku ili Rakovici ali ne znam ni cenu a ni gde je taj baja tačno

akaboka

Cula sam preporuke za Šilju.On se nalazi u Jovanke Radakovic,kod Idee.
Radionica mu je cista,radi dobra kola
:wavey:

SlObOdNi

prosledio sam joj info, ona je nasla nekog caletovog drugara koji ce joj srediti sve za 100e :nezna:
ja sam skeptik, ali hvala svima na pomoci i dobroj volji da pomognu :ziveli:

fLiP

Citat: nebojsa9 poslato 26.11.2010. - 19:18
Jel zna neko gde ima u Bg-u neko da peskira felne? Čelične felne... I koja je cena po felni.. Ja mislim da ima u Resniku ili Rakovici ali ne znam ni cenu a ni gde je taj baja tačno

Cini mi se da mu je cena po 8e/m^2. Letos sam peskirao neke limove od masine kod njega i to je skupo. Mada tu negde kod Boleca ima jedan koji to radi za jeftinije. Znam da covek iz Grocke koji treba da mi plastificira neke limove od masine ce da mi naplati 9e/m^2 sa plastifikacijom i peskiranjem. Provericu jos jednom cene pa ti javljam. Mozda ti cak nabavim i brojeve telefona.

SlObOdNi

Eko lux - Zenička 20, Rospi cuprija, Karaburma prema Višnjici, Goran,011/278.88.44, 064/23.65.888, cca. 20E/felni, Konkretno za 16-ice je 15-20 eura po felni, u zavisnosti kolika je povrsina za rad!

Alu-roki, Oblakovska 2a, Autokomanda, 011/3693.713

064/357-9437 Marko, Opovo, 26km od bg, 15'' oko 50e peskiranje i plastificiranje za sve 4..

Konkretno, nisam imao iskustva ni sa kim od njih, samo imam kontakte, jurili nesto za drugara...

Milan.S.90

eno ti onaj preko puta pekare calije u jovanke radakovic....mislim da majstor dobro radi kolko vidim jaka kola dolaze kod njega....idi raspitaj se sta te kosta

sagittarius82

pa videcu sutra mozda navratim u tvoj kraj .. reci mi kako da se odande vratim kuci ako ostaviim kola /

nuk

Citat: SlObOdNi poslato 08.12.2010. - 01:38
Eko lux - Zenička 20, Rospi cuprija, Karaburma prema Višnjici, Goran,011/278.88.44, 064/23.65.888, cca. 20E/felni, Konkretno za 16-ice je 15-20 eura po felni, u zavisnosti kolika je povrsina za rad!

Alu-roki, Oblakovska 2a, Autokomanda, 011/3693.713

064/357-9437 Marko, Opovo, 26km od bg, 15'' oko 50e peskiranje i plastificiranje za sve 4..

Konkretno, nisam imao iskustva ni sa kim od njih, samo imam kontakte, jurili nesto za drugara...

ja sam kod gorana radio peskarenje i plastificiranje starih felni, za 15ice me je ispalo 60e, decko se ne bavi felnama tako da ako je potrebno neko varenje ili ispravljanje on vam ne moze pomoci. svaka preporuka za rad i cenu, regularna cena peskarenja i plastificiranja kod danka ili rokija je od 150e pa na vise :yes:

sagittarius82

Citat: Milan.S.90 poslato 09.12.2010. - 01:06

popnes se tamo pored merkura uzbrdo(uzbrdica pored onog parkinga gde smo stavljali sijalice) i tu ti je odma stanica cekas 16 i picis do pohorske il do pancevca pa na 95 sta ti vise pase

svratio sam danas do vlajka i raspitao se za tog limara kazu da je kod njega guzva i da je skup ebe kevu tako da otpada on.. ae ljudi ima te li pouzdanog limara farbara ?da ce da odradi kako treba i brzo a ne da mi napravi vecu stetu nego sto on popravi //ld

akaboka

Sagi,ja ti ne bih tog majstora preporucila.dolaze dobra kola,ali obecava,zavlaci,nepostuje dogovor.
Cula sam da mnogi hvale Silju,to ti jako blizu ovog majstora,samo jos 100m nastavis pravo.Iza Idee,Jovanke Radakovic.
Videla sam mu radionicu,deluje kao uredan majstor,sto po malo i govori o njemu ;),a i ljubazan je,pa skokni do njega,da se raspitas za cenu.

sagittarius82

pa mislim da je to taj sto mi je vlajko a i milance rekose :)) jbm li ga danas dobih jos jednu ogrebotinu .. ne znam gde cu vise ... u pm  :place:

akaboka

Milan je preporucio jednog majstora na cosku,odmah preko puta Calija,a ovaj je malko nize ;)

ivancar

Da ne otvaram novu temu, izlagađu ovde.
Evo mog problema, neko me je pošteno zakačio na parkingu
napravio mi je štraftu dugu oko 30 cm-a na desnoj zadnjoj strani.:(

Da li neko zna nekog pouzdanog majstora, da radi u Beogradu (ja živim u Mirijevu)
koji bi ovo popravio,a da se ne vide ostaci..

Šaljem sliku prilogu, slika je 1000 reči :)

ivancar

SlObOdNi

Ovo zuto ces skinuti nitro razredjivacem

Procitaj prethodne 3-4 strane, navedeno je dosta preporuka za majstore u mirijevu